homzik Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Witam, Wiem, ze na forum jest podobny temat (a nawet kilka), jednak nie chcialem dodawac tam nowych wypowiedzi, bo chyba dotyczyl nieco innego problemu... No, ale przejdzmy do rzeczy:) Czesto uzywam opcji 'powiadamiaj o nowych odpowiedziach w temacie', jednak denerwuje mnie to, ze za kazdym razem gdy ktos doda nowego posta do subskrybowanego tematu, system wysyla maila z powiadomieniem o tym fakcie. Owszem, jest opcja powiadamiania opoznionego/dziennego/tygodniowego, jednak moze mozna byloby wykorzystac rozwiazanie znane z forum phpBB. gdzie wysylany jest jeden mail informujacy o nowych wypowiedziach. Dopoki nie klikniemy na link z maila, mamy spokoj z nowymi listami (pojawia sie one w naszej skrzynce pocztowej dopiero gdy ktos doda do tematu cos nowego juz po naszym 'kliknieciu':)) No, chyba, ze sie myle i 'powiadomienie dzienne' moze przychodzic wiecej niz 1 raz na dzien (tj. po kliknieciu na nie, przychodzi nowe, gdy ktos doda nowa wypowiedz) - choc jednak wydaje mi sie, ze przychodzi ono (powiadomienie dzienne) raz na dzien, o okreslonej porze... Mam nadzieje, ze da sie zrozumiec, o co mi chodzi... Bo jakos ciezko bylo mi sie wyslowic... I zeby nie bylo, na sylwestra nic nie pilem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Były takie tematy, nie da sie tego zmienić i koniec. Temat wyczerpany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 A ja jeszcze z innej beczki. Kiedy forum Tweak'a opierało się na phpBB było coś takiego że pokazywało wszystkie tematy w których się wypowiadałem i ewentualnie czy nie pojawiły się nowe posty. Niestety, w Invision Power Board tego nie ma i bardzo z tego powodu płacze :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Widziałem takie coś na standardowej skórce, w desercie nie ma, nie wiem jak w innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...