Nobish Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) No więc siema -nowy na forum :) pewnie juz było dużo takich tematów ale mam nadzieje że pomożecie Chce kupić nową karte tylko niewiem którą :> nie drożej niż 1200zł, na allegro jest GF 7800GT z Galaxy za 1200zł no i właśnie czy ta karta za tą cene to dobry zakup ? może jakaś inna ? mój komp to: Athlon 2200,1Giga ramu no i jaką tu karte wsadzić bo mojej już mam dość :/ Gf 7800gt bedzie odpowiedni ? może jest jakiś lepszy randeon za porównywalną cene albo tańszy ?:P może jakiś inny GF ? pomóżcie błagam bo niewiem co robić :)a no i jeszcze jakiej firmy ? galaxy jest dobre ? msi lepsze ? :unsure: a może gf 6800gs ? co się lepiej oplaca ? chciałbym pograć w bf2 chociaż na medium detalach :) a jakaś karta z ati ma PS 3.0 ? ehh no pomóżcie :) słyszałem też że do tych potworów trzeba lepszy zaśilacz, mój 230v starczy ? :unsure: może poczekać az wyjdą nowe modele i te stanieją ? :unsure: póki co mam płyte na agp ale chce zmienić na pci-e może lepiej kupić dobrą karte na agp ? slyszałem że to już przestarzałe i sie nieoplaca ?:P karty powyżej 1200zł niewchodzą w gre sry za błędy :) Edytowane 1 Stycznia 2006 przez Nobish Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbedzard Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 do 1200zł nie ma lepszego wyboru - bierz 7800gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobish Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 a do mojego Athlon 2200,1Giga będzie odpowiedni ? no i może ktoś na reszte pytać odpowie? jakiej firmy ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan02 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 No więc siema -nowy na forum :) pewnie juz było dużo takich tematów ale mam nadzieje że pomożecie Chce kupić nową karte tylko niewiem którą :> nie drożej niż 1200zł, na allegro jest GF 7800GT z Galaxy za 1200zł no i właśnie czy ta karta za tą cene to dobry zakup ? może jakaś inna ? mój komp to: Athlon 2200,1Giga ramu no i jaką tu karte wsadzić bo mojej już mam dość :/ Gf 7800gt bedzie odpowiedni ? może jest jakiś lepszy randeon za porównywalną cene albo tańszy ?:P może jakiś inny GF ? pomóżcie błagam bo niewiem co robić :)a no i jeszcze jakiej firmy ? galaxy jest dobre ? msi lepsze ? :unsure: a może gf 6800gs ? co się lepiej oplaca ? chciałbym pograć w bf2 chociaż na medium detalach :) a jakaś karta z ati ma PS 3.0 ? ehh no pomóżcie :) słyszałem też że do tych potworów trzeba lepszy zaśilacz, mój 230v starczy ? :unsure: może poczekać az wyjdą nowe modele i te stanieją ? :unsure: póki co mam płyte na agp ale chce zmienić na pci-e może lepiej kupić dobrą karte na agp ? slyszałem że to już przestarzałe i sie nieoplaca ?:P karty powyżej 1200zł niewchodzą w gre sry za błędy :) Skoro wymieniasz takie karty to masz A64 939. 7800GT bezapelacyjny lider za ta kase. 230W nie wystarczy zeby dzwignac 7800 :-P . Nawet nie probuj go zlalaczac na takim obciazeniu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Po pierwsze to on nie napisal jaki ma zasilacz bo 230V to ma kazdy :lol: Po drugie nie wiadomo czy ma A64 bo napisal tylko ze ma Athlona 2200 i nie wiadomo czy tu chodzi o taktowanie czy o oznaczenie 2200+ . Jak o to drugie tzn , ze ma AGP , wiec najmocniejsza grafe jaka wsadzi to 6800Ultra/X850XT PE . Po trzecie istnieje dzial "Co kupic" w podstawowych zagadnieniach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.4.L.K.3.R. Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) Pewnie ma ATHLONA 2200+ i płytę pod AGP.Zasilacz zapewne niefirmowy.Zamiast mocy napisał napięcie :blink: Jeśli jednak chodzi o PCI-E, to oczywiście 7800 GT, lecz wziąłbym MSI.Ale jak masz AGP, to tylko 6800 GT Ci pozostaje...Ale z takim prockiem i zasilaczem nie wróżę wydajności...Zasilacz od razu skazuje na wymianę, niestety do takiej karty trzebaby jakąś bardzo porządną 350 W (na styk), lub lepiej 400W...Pogrzebać za jakimś Fortronem...Zasilacz to wydatek min. 110 zł... co do Battlefield 2, to ja w to gram we wszystkim na HIGH w 1024x768 po za teksturami, które są na medium... Edytowane 2 Stycznia 2006 przez S.T.4.L.K.3.R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...