milan655 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 ja chyba będe następną osobą z kolei i powiem ci nie bierz Pentiuma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad164 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ale czemu niebrac pentiuma ?? Co jest z nim nietak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zeby miec dobry zestaw z pentiumem musisz miec minimum cos kolo 3000zł. A taki P4 3,0Ghz wydajnosciowo w grach jst slabszy od tanszego AMD Athlona 64 3000. Pentiumy tez sie dosc mocno grzeja wic jesli chcialbys go podkrecac musialbys ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> lepsze chlodzenie. A athlona na boxowy ładnie mozna podkrecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad164 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ok to niech bedzie AMD , ale mam nastepny maly dylemat czy ujac ramu na 512 i kupic lepsza plyte myslalem nad DFI Infinity NF4 czy zostawic tak jak jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 lepiej lepsza plyte glowna, potem ramu dokupisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad164 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Teraz tak przeglądałem sobie sklepy i zobaczyłem takie cos :) http://pc.emarket.pl/pricelist/item.aspx?pid=C6701032 oplaca sie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad164 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ktory 6600Gt bedzie lepszy firmy Leadek winfast czy Gigabyte ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ihmo Leadtek bardzo dobra firma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...