Małysz22 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Siemka mam SE K700i i mam program Platform4 Player z gralem juz wszstko na kompa -vidio \ ale na niektorych filmikach pojawiaja sie kwadraty \ troszka obraz jezst nie wyrazny = nie ma jakiegos programu zeby to poprać - >>>???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 kombinowac z rozdzielczoscia obrazu, kodowac innym programem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 raczej juz tego nie poprawisz, to w koncu tylko kamerka w fonie. jedyna rada to przy nagrywaniu unikac szybkich ruchow reka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małysz22 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Z nagrywaniem na fona to wiadome ,nie zawsze sie da unikac szybkich ruchow reka. Ale mysla se ze Powinni zrobic Program do jakiejs przeróbki \ narazie dzieki za info . jakby co pisac = nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 hmmm ja mam k500i i jak ruszam szybko ręką to najwyżej obraz się rozmazuje albo przeskoczy więc to chyba wina tego....a w jakich rozdzielczościach nagrywasz te filmiki bo im większa tym jest coraz czulej na te wszystkie ruchy i bardziej kwadratowo robi się na kompie zazwyczaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Z nagrywaniem na fona to wiadome ,nie zawsze sie da unikac szybkich ruchow reka. Ale mysla se ze Powinni zrobic Program do jakiejs przeróbki \ narazie dzieki za info . jakby co pisac = nara Wiesz, program moze ulepszac tylko w skonczonych granicach - jak masz nieczytelny obraz, to nie oczekuj, ze jakis program zrobi Ci z tego ostry i wyrazny, cudow nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...