Gość Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 nagrywacie na nich?? jak sie sprawuja zrowno w odczycie jak i zapisie??? bo przyszla oferta z MAKRO i sa UWAGA!!! po 72 gr/szt.!!! pakowane po 50 szt. to wychodzi 36 zeta za 50 plyt(a ponoc od nowego roku czyste CD-Ry maja zdrozec...opyla sie je kupic??thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 szczerze mówiąc pierwszy raz o nich słysze, wszstko zalezy ile kosztują, BTW : gadałem z gostkiem na giełdzie i mówił że platiumy i akossy nie dość że drożeją to ich nie ma w hurtowniach :( i nie wiadmomo co bedzie w nowym roku :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 tez pierwsze slysze o tych plytkach. osobiscie kupuje "Sigma Platinum" lub Speedy po 78 gr i nie narzekam praktycznie zero spalonych plytek. Co do plytek to powiem ze o platinumki coraz ciezej a to przecierz BDB plytki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 z tego co wiem to dosc nowa firma ktroa dopiero niedawno weszla na rynek...maja reklamy m.in. w CDA(i zarazem chyba konkurs) ale do tej pory nie wiem co z ich jakoscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 wlasnie byl u mnie kumpel kupil te plytki na 10 0 spalonych wiec chyba nie sa takie zle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Kupiłem 50 szt. na kiju- wypaliłem około 20 i wszystko OK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ja kupuje czerwona Prisme po 40gr i jara sei super na 40X zadenj jescze nei zchrzanilem biez te plyty produkcja plyt jest na takim poziomie zawansowania ze napewnoe to ne ebdzie jakeis gowno,,,,,,,, chyba ja bym zaryzykowal ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ja kupuje czerwona Prisme po 40gr i jara sei super na 40X zadenj jescze nei zchrzanilem biez te plyty produkcja plyt jest na takim poziomie zawansowania ze napewnoe to ne ebdzie jakeis gowno,,,,,,,, chyba ja bym zaryzykowal !A mżoe mżona psiać op Ploskieum ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ja kupuje czerwona Prisme po 40gr i jara sei super na 40X zadenj jescze nei zchrzanilem biez te plyty produkcja plyt jest na takim poziomie zawansowania ze napewnoe to ne ebdzie jakeis gowno,,,,,,,, chyba ja bym zaryzykowal !A mżoe mżona psiać op Ploskieum ??????? No wlasnie nie moge :P noo jakupuje plytki po 40gr firmy prosma i wypalaja sie w moim piecu super ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Ja kupuje czerwona Prisme po 40gr i jara sei super na 40X zadenj jescze nei zchrzanilem biez te plyty produkcja plyt jest na takim poziomie zawansowania ze napewnoe to ne ebdzie jakeis gowno,,,,,,,, chyba ja bym zaryzykowal !A mżoe mżona psiać op Ploskieum ??????? No wlasnie nie moge :P noo jakupuje plytki po 40gr firmy prosma i wypalaja sie w moim piecu super ! Chyba kolega z Kanady (jak się nie mylę) ma ten sam problem co ja. Często po prostu jedna ręka pisze szybciej od drugiej i takie szlaczki wychodzą, np. "nei" zamiast "nie". Zresztą ciekawe czy takie "schorzenie" ma jakąś nazwę: może szybciej pisząca ręka :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Ja kupuje czerwona Prisme po 40gr i jara sei super na 40X zadenj jescze nei zchrzanilem biez te plyty produkcja plyt jest na takim poziomie zawansowania ze napewnoe to ne ebdzie jakeis gowno,,,,,,,, chyba ja bym zaryzykowal !A mżoe mżona psiać op Ploskieum ??????? No wlasnie nie moge :P noo jakupuje plytki po 40gr firmy prosma i wypalaja sie w moim piecu super ! Chyba kolega z Kanady (jak się nie mylę) ma ten sam problem co ja. Często po prostu jedna ręka pisze szybciej od drugiej i takie szlaczki wychodzą, np. "nei" zamiast "nie". Zresztą ciekawe czy takie "schorzenie" ma jakąś nazwę: może szybciej pisząca ręka :D :D :D nooo chyba tak a byles u jakiegos lekarza z tym i mi powiedzieli ze nie uleczalne :lol: ale beda probowac leczyc glowe :-) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...