Gość -=uri=- Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Witam. Mam pytanko odnośnie ilości jednoczesnych połączeń komputerów w grupie roboczej. Mam swój komp (WinXP SP2) i chce by do niego mogło na raz podłączyć sie wiecej komputerów niż 10 (bo chyba taki limit jest) gdzie mógłbym to zmienić.Z góry dziekuje za pomoc.Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Ty jesteś na tym forum od 2002 roku i jeszcze nie nauczyłeś się szukać? Odpowiedź masz na pierwszej stronie tego działu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Ty jesteś na tym forum od 2002 roku i jeszcze nie nauczyłeś się szukać? Odpowiedź masz na pierwszej stronie tego działu. Facet jak nie potrafisz pomoc (albo jak widze nie chcesz) to po kiego zawracasz gitare. Pierwsza rzecz ktora robie zadajac pytanie to odwiedzam opcje szukaj. Nie znalazlem tam nic zatem zapytalem. Mogles podac linka a nie cwaniaka zgrywac jakie ty tu w ciagu niespelna dwoch lat postepy poczyniles w wyszukiwaniu informacji. Edytowane 3 Stycznia 2006 przez -=uri=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Hmm ale ja pomagam (chyba;]) nawet często... no, ale ok nie znalazłeś więc pomogę. Tutaj jest link z wyników wyszukiwarki. Ja polecam temat o "[windows Xp] Service Pack 2 " Pozdrawiam wredny użytkownik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Wpisz w google xp-antispy i poszukaj tego programu. On w opcjach ma zwiększanie o ile się nie mylę nawet do 200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) Piotrusiu Dziekuje bardzo juz mi sie poprawilo i rozwiazalem problem.Thx! Edytowane 4 Stycznia 2006 przez -=uri=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...