StarDust Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Witam wszystkich forumowiczów. Jeszcze w tym tygodniu lub nastepnym planuje zakup nowej karty muzyczej (aktualnie mam ac97+t5900). Z uwagi na mały budżet, ograniczylem sie do 3 modeli. Potrzebna mi rada ktora z nich bedzie lepszym wyborem. Glosników nie bede zmienial. Sound Blaster Live 24bit OEM Sound Blaster Live Player 5.1 Sound Blaster Audigy SE OEM z oferty sklepu Proline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Ja będe sprzedawał swoją karte SB LIVE 24 BIT BOX za jakies 90 zł. Gwarancja do kwietnia 2007.Super karta mam głosniki creativa i razem tworża nizły duecik. A ten bassik no miodzi ale w swojej płycie mam zintegrowana tez przyzwoitą karte. A potrzebna mi kaska na chłodzenie. To jak byś chciał to daj znać na email. Edytowane 3 Stycznia 2006 przez dziadek lucek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...