waluigi Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Witam :!: Stanąłem przed zakupem nowego dysku, a mam o tym niewielkie pojecie. Zalezy mi na tym żeby miał 250GB, działał z moją płytą Asus A7N8X-E i był w miare cichy (na wypadek gdybym chciał go kiedys uzywac z mega cichym zestawem ;)). Cena, cos około 450zł. Co mi sie spodobało ? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=20730 Kusi ten 16MB bufor, ale niewiem jak z trwałościa tego dysku (ostatni Seagate służył mi 5lat ;)). Ale może macie inne opinie na temat maxtorów, czy też polecicie cos innego. Pozdrawiam, waluigi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ja polece samsunga spinpoint, imo jedne z lepszych dysków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waluigi Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Ja polece samsunga spinpoint, imo jedne z lepszych dysków.Niewiem jak teraz, ale z tego co pamietam, kiedys samsungi padały i to dosc czesto... Ale może to sie teraz zmieniło... Mozesz polecic jakis konkretny model ? Poza tym, w ofercie samsunga widze tylko 8MB cachu, a ten Maxtor ma 16MB... Pozdrawaim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...