Skocz do zawartości
Gość

cpc 16db+peltier68,8W=czy to dobre?

Rekomendowane odpowiedzi

Yo

No właśnie czy duet cpc + peltier 68W do dobre rozwiązanie czy nie zabradzo chodzi mi oto czy cpc bedzie wyrabiało z tym peltem i jaką będę miał temperaturę na celku 800@1066 jeżeli nie kręcony celek 800 wydziela 20W ciepła (tak tu pisze http://www.4max.com.pl/ ). Aha czy mój zasilacz Codegen 300W to wytrzyma, czy będe musiał się zaopatrzyć w jakąś 350.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yo

No właśnie czy duet cpc + peltier 68W do dobre rozwiązanie czy nie zabradzo chodzi mi oto czy cpc bedzie wyrabiało z tym peltem i jaką będę miał temperaturę na celku 800@1066 jeżeli nie kręcony celek 800 wydziela 20W ciepła (tak tu pisze http://www.4max.com.pl/ ). Aha czy mój zasilacz Codegen 300W to wytrzyma, czy będe musiał się zaopatrzyć w jakąś 350.

Moim zdaniem te 68W to za duzo jak na mozliwosci bloku cpc, opinia moja na temattego WC jest juz wyrobiona na podstawie opinii wiekszosci userow tego chlamu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomijajac fakt ze te w sumie 100W (tyle bedzie pelt mniejwiecej wydzielal) blozek od cpc rozpusci to ten ukladzik ci sie zamieni w nawilzacz przez chwilke gdy cala woda z niego wyparuje a potem twoj komp zamieni sie w wytwornice dymu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomijajac fakt ze te w sumie 100W (tyle bedzie pelt mniejwiecej wydzielal) blozek od cpc rozpusci to ten ukladzik ci sie zamieni w nawilzacz przez chwilke gdy cala woda z niego wyparuje a potem twoj komp zamieni sie w wytwornice dymu :mrgreen:

to te cpc az takie shitowate jest - o boze !!!!!!!!!!!!!!!! ratu j sie kto moze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

huh całe szczecie ja mylałem że powstanie co na miarę wielkiego wybuchu na poczštku istnienia wiata. No dobra to mniej więcej jaki pelt powinien wystarczyć 33w styknie :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

huh całe szczeœcie ja myœlałem że powstanie coœ na miarę wielkiego wybuchu na poczštku istnienia œwiata. No dobra to mniej więcej jaki pelt powinien wystarczyć 33w styknie :?:

Poczytaj specyfikacje Pamuly , nawet on nie twierdzi ze to sie do OC nadaje , a ty chcesz pelty zapodawac :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taka wytwornica to nizle kasy zarobisz bedziesz wypozyczal do cyrku dysotek i innych show :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...