Gość Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Yo No właśnie czy duet cpc + peltier 68W do dobre rozwiązanie czy nie zabradzo chodzi mi oto czy cpc bedzie wyrabiało z tym peltem i jaką będę miał temperaturę na celku 800@1066 jeżeli nie kręcony celek 800 wydziela 20W ciepła (tak tu pisze http://www.4max.com.pl/ ). Aha czy mój zasilacz Codegen 300W to wytrzyma, czy będe musiał się zaopatrzyć w jakąś 350. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Bedzie chodzilo, ale musisz zmienic zapinke bo oryginalnej nie zalozysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Yo No właśnie czy duet cpc + peltier 68W do dobre rozwiązanie czy nie zabradzo chodzi mi oto czy cpc bedzie wyrabiało z tym peltem i jaką będę miał temperaturę na celku 800@1066 jeżeli nie kręcony celek 800 wydziela 20W ciepła (tak tu pisze http://www.4max.com.pl/ ). Aha czy mój zasilacz Codegen 300W to wytrzyma, czy będe musiał się zaopatrzyć w jakąś 350. Moim zdaniem te 68W to za duzo jak na mozliwosci bloku cpc, opinia moja na temattego WC jest juz wyrobiona na podstawie opinii wiekszosci userow tego chlamu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 wymień blok na MIKO lub MATE na to samo wyjdzie i bez Peltka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 pomijajac fakt ze te w sumie 100W (tyle bedzie pelt mniejwiecej wydzielal) blozek od cpc rozpusci to ten ukladzik ci sie zamieni w nawilzacz przez chwilke gdy cala woda z niego wyparuje a potem twoj komp zamieni sie w wytwornice dymu :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 bedzie chodzic ale nie wiem czy zadowalajaco dobrze i wydajnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 pomijajac fakt ze te w sumie 100W (tyle bedzie pelt mniejwiecej wydzielal) blozek od cpc rozpusci to ten ukladzik ci sie zamieni w nawilzacz przez chwilke gdy cala woda z niego wyparuje a potem twoj komp zamieni sie w wytwornice dymu :mrgreen:to te cpc az takie shitowate jest - o boze !!!!!!!!!!!!!!!! ratu j sie kto moze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 jest shitowate :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 jest shitowate :mrgreen:hmmm ja tego w rekach nie mialem - i nie zamierzam miec wiec nie wiedzialem jak to jest na serio ... LOL < :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 pomijajac fakt ze te w sumie 100W (tyle bedzie pelt mniejwiecej wydzielal) blozek od cpc rozpusci to ten ukladzik ci sie zamieni w nawilzacz przez chwilke gdy cala woda z niego wyparuje a potem twoj komp zamieni sie w wytwornice dymu :mrgreen: huh całe szczecie ja mylałem że powstanie co na miarę wielkiego wybuchu na poczštku istnienia wiata. No dobra to mniej więcej jaki pelt powinien wystarczyć 33w styknie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Nie warto uzywac zadnego peltiera z tym chlodzeniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 pomijajac fakt ze te w sumie 100W (tyle bedzie pelt mniejwiecej wydzielal) blozek od cpc rozpusci to ten ukladzik ci sie zamieni w nawilzacz przez chwilke gdy cala woda z niego wyparuje a potem twoj komp zamieni sie w wytwornice dymu :mrgreen: huh całe szczecie ja mylałem że powstanie co na miarę wielkiego wybuchu na poczštku istnienia wiata. No dobra to mniej więcej jaki pelt powinien wystarczyć 33w styknie :?: Poczytaj specyfikacje Pamuly , nawet on nie twierdzi ze to sie do OC nadaje , a ty chcesz pelty zapodawac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 pomijajac fakt ze te w sumie 100W (tyle bedzie pelt mniejwiecej wydzielal) blozek od cpc rozpusci to ten ukladzik ci sie zamieni w nawilzacz przez chwilke gdy cala woda z niego wyparuje a potem twoj komp zamieni sie w wytwornice dymu :mrgreen:taka wytwornica to nizle kasy zarobisz bedziesz wypozyczal do cyrku dysotek i innych show :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...