Kalwas Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ps a widze ze niektorzy tu maja kasiaste rodzinki tylko pogratulowac prezentow !Nie masz na co nażekać. Z takim sprzętem jaki masz to co mieli ci dać P4 3GHz? U mnie też ostatnio nie za dobrze toteż prezenty raczej symboliczne są. A może dlatego że juz mam ponad 20 :D Ale i tak wydaje mi sie ze sporo bo w Cash dostałem 220zł. Przyzyczaiem sie że jak nie zarobie to nie będe miał :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 No wiec ja nie dostalem prawie nic. Rodzice pozwolili mi uzyc ich karty kredytowej aby zamowic sobie cos do kompa przez neta, kase bede musial zwrocic. W pracy od kolezanki ktora zapomniala o prezecie dla mnie dostalem 10 pack gum wrigley's doublemint ktore mialy byc dla mojego menagera a z ktorym ona sie zdazyla spotkac bo wyszedl wczesnie do domu. Pod choinke zamowilem sobie coolerek Swiftecha MCX 462+, i copper shima. W tym tygodniu kupuje jeszcze 512MB PC2700 DDR pamieci, a na nastepny tydzien ATI Radeona 9700 Pro - wszystko to za moja kase :evil: . Czekam na moje 18 urodziny moze wtedy cos Mi sie dostanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja dostalem symbolicznie $$$ i CUKIERKI Z WODKA :lol: Cukierki ROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja dostalem kiere do kompa i troche drobiazgow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 A ja dostalem : perfumy , kupilem sobie od mikolaja swetr i uzbieralem kasiore .. A ogolnie swieta u mnie byly tragiczne bo dzien przed wiligia mialem osiedlowego sledzika i na wigili mialem takiego kace ze szok ( 0,75 l wodeczki ) ...MIalem jakies drgawki i wogole ...Starsza juz mnie chciala do szpitala wiezc bo bylem jak trup .i wcale nie jestem z tego dumny !! poprosty spierdzielilem mojej rodzince swieta !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 1. fundusze 2.slodycze 3. cd'ki 4. z tego sie najbardziej ciesze (pod choinka lezala puszka jakby od pringelsow [zapakowana] otwieram a tam kueczki styropianu - myslalem ze ze smiechu pekne - a i do tego kilka niebieskich diod) - zajmuje sie modowaniem [jak naranie cd-rom] - supeeeerrrrrr prezent :D:D:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 A ja dostalem ksiazke o PHP4 i tyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 heh... umnie z prezentami pod choinkę to trochę dziwnie tzn. [ok.2 miesiące temu dostałem/dołożyli mi się starsi] moje odmłodzenie konfigu [konfig niżej pł.główna proc i ram] to napoczątku miał być mój prezent pod choinkę, później jeszcze doszedł polar [tydzień przed świętami] a pod choinką znalazłem trochę słodyczy, perfum, funduszy [mało ale starsi dołożą i kupie se zasilke huntkey 300w [może wreszcie będzie mi trzymać napięcia bo na tym co mam teraz [230w 8O ] przy podkreceniu proca napięcia siadają]... więc wynika z tego że nieźle naciągnołem starszych ...aaa zapomniałbym jeszcze płyta six feet under "graveyard classic" też miała być pod choinkę :D ... więc sporo towaru dostałem pod pretekstem prezentu pod choinkę ...ps sik maly - nie chcialo mi sie okrajac quote'a ostatnio fazuje sie kawalkie six feet under - KNIFE, ,GUN , AXE oraz ,,GRINDER" - hej grinder to chyba cover judasow nie??tylko jakiego kawalka - wydaje mi sie ze z britysz stil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 a u mnie było inaczej tzn. miesiąc temu rodzice dołożyli się do radeona 9700Pro a pod choinkę dostałem słodycze i troche kasy, jak otworzą sklepy to sobie kupie wymażonego MX700 i HARDCANO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zauwazylem, ze wiekszosc ktorzy nic nie dostali lub nie ciesza sie z prezentow to nie lubia swiat. Nie wiedzialem, ze w swieta chodzi o dostawanie prazentow. Czasem dostaje drogie prezenty, czasem majty + skarpety i zawsze jestem zadowolony. Akurat w te swieta dostalem troche wiecej a to ze wzgledu na moja obrone. Musialem kupic garniak (wiec to byla kasa na niego) i troche kasy aby se oprawic dyplom i zrobic zdjecia do niego - ale to byl po prostu prezent koniecznosc ze strony rodzicow bo ja jeszcze nie pracuje (dzienne). A pod choinka znalazlem myszke radiowa z logitecha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 myszke logitech bez kabla i i takie tam glupoty ciuchy kase i BOKSERKI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Jaka to myszka dokladnie ? Ja dostalem cordless logitech mouse - czyli z kulka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja nie dostałem nic materialnego, jedynie uśmiechy rodzinki po dobrze przyrządzonej kolacji WYSTARCZY!! A do kompa to sobie sam kupie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Jaka to myszka dokladnie ? Ja dostalem cordless logitech mouse - czyli z kulka. chmy to jest taki sam model :)z kulka bez kabla nawqet instrukcja po polsku jest :) i stery na plycie :)ale bedzie narazie kush zbierac bo kop mi padl:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 a ja dostalem jakis dezodorant, cd-action :) długopis który pisze pod wodą !! toche funduszy no i oczywiscie słodycze i plyty czyste :)) i sie bradzo ciesze, a zaraz zmykam na obiad do babci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja dostałem jakieś ciuszki, drążek do podciągania :) słodycze, zegarek fajofy, i jAK SPRZEDAM TEGO SWOJEGO TFARDZIELA TO STARSI POWIEDZIELI ZE MI DOŁOŻĄ NA NOWEGO, TO TYLE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 a u mnie było inaczej tzn. miesiąc temu rodzice dołożyli się do radeona 9700Pro a pod choinkę dostałem słodycze i troche kasy, jak otworzą sklepy to sobie kupie wymażonego MX700 i HARDCANO :)Stary.... napisales o tym swoim radku juz chyba w 5 topic`ach !! Spokojnie !!! Nie podniecaj sie tak bo obryzgasz sobie monitor... dla mnie np. to idiotyzm, i tak nie ma gier ktore wykorzystaja ta karte, a za 2000 zl mozna kupic dobre auto.... Ale lol :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 a u mnie było inaczej tzn. miesiąc temu rodzice dołożyli się do radeona 9700Pro a pod choinkę dostałem słodycze i troche kasy, jak otworzą sklepy to sobie kupie wymażonego MX700 i HARDCANO :)Stary.... napisales o tym swoim radku juz chyba w 5 topic`ach !! Spokojnie !!! Nie podniecaj sie tak bo obryzgasz sobie monitor... dla mnie np. to idiotyzm, i tak nie ma gier ktore wykorzystaja ta karte, a za 2000 zl mozna kupic dobre auto.... Ale lol :lol: Tym bardziej że za 3 lata cudem bedzie sprzedać ją za 200 zł ;-) BTW: U mnie swieta skromnie, ale z drobnego upominku jestem baaardzo zadowolony... za kilka godz pojawi sie krociutka recenzja na "SPiM" + foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Przeseylke od wuja Binladena w sklad przesylki waglik,bomba,2granaty,troszke slodyczy z cyjankiem,zapasowy magazynyk do berety ! it o chyba wszytko Pozdrawiam wujku dzieki za przesylke :-) ndx , ty czasem zanim posyta napiszesz, powinienes sobie baranka w sciane szczelic (zaleam beton) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 a ja dostalem : neostrade wraz z oplacaniem abonamentow, ciuchy i aparat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja dostałem LG F700B 8) , i ogromnie się ciesze, bo mój Daewoo :evil: rocznik 96 zaczyna się sypać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ja dostalem Athlonika 2000+ i GF4ti4200(juz troszke przed Swietami)...a dzis dodatkowo jeszcze troche kasy, slodyczy i pidzamke:)) Jeszcze raz Wesolych Swiat wszystkim! za pozno aby ci zyczyc tej panny pod choinka :) - ale nie martw sie :D no troszke zapozno...ale mozesz mi Jej zyczyc na Nowy Rok :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ja dostalem Athlonika 2000+ i GF4ti4200(juz troszke przed Swietami)...a dzis dodatkowo jeszcze troche kasy, slodyczy i pidzamke:)) Jeszcze raz Wesolych Swiat wszystkim! za pozno aby ci zyczyc tej panny pod choinka :) - ale nie martw sie :D no troszke zapozno...ale mozesz mi Jej zyczyc na Nowy Rok :lol: :lol: :lol: :) :wink: ok tego ci zycze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 No ja miałem dość obfite śwoięta tzw.: - procesor ( XP 1800 ) :twisted: - nagrywarke ( LiteOn 48x/12x/48x ) :) - karte graficzną ( GF4 Ti 4200 128mb ) :twisted: - i oczywiście kase :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 może rzeczywiście przesadzam sorka wesołych świąt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 może rzeczywiście przesadzam sorka wesołych świąt 8O ..Nawzajem Az mi sie glupio zrobilo :oops:, full kultura, respect :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ja dostalem Athlonika 2000+ i GF4ti4200(juz troszke przed Swietami)...a dzis dodatkowo jeszcze troche kasy, slodyczy i pidzamke:)) Jeszcze raz Wesolych Swiat wszystkim! za pozno aby ci zyczyc tej panny pod choinka :) - ale nie martw sie :D no troszke zapozno...ale mozesz mi Jej zyczyc na Nowy Rok :lol: :lol: :lol: :) :wink: ok tego ci zycze dzieki i tez zycze Ci wiele szczescia z Twoja nowa Panna :lol: :o :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 No zobaczcie jaka mila atmosfera na forumie jest Dziekuje i wszystkim zycze najlepszego - aby nastaly lepsze czasy.... Tak powinno byc a nie klutnie/bluzgi/bany i Bog wie co jeszcze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 No zobaczcie jaka mila atmosfera na forumie jest Dziekuje i wszystkim zycze najlepszego - aby nastaly lepsze czasy.... Tak powinno byc a nie klutnie/bluzgi/bany i Bog wie co jeszcze :D mmm...ładne zdjęcie :lol: nie zbierasz może na operacje plastyczną, co ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...