Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

pasty nakladasz doslownie miniumum zeby tylko lekko zakryla jadro, bo jak dasz wiecej to po docisnieciu coolera moze sie rozlac po procku:D

a jak wiadomo to przewodzi prad wiec jak sie dostanie na mostki to nara

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pasty nakladasz doslownie miniumum zeby tylko lekko zakryla jadro, bo jak dasz wiecej to po docisnieciu coolera moze sie rozlac po procku:D

Po P4 cztery się nie rozleje bo ma hełm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nakładałem paste arctik silver 3 i jak dałem tylko kropelke to dobrych

rezultatów nie uzyskałem więc zdiołem coolera i tak zasmarowałem że

rdzenia nie było widać he he... no i mój xp 1500 na full opciążeniu ma tylko 45 C coper shim i vulkano 6cu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]

A kogo to obchodzi za przeproszeniem ? widzisz, zeby ktokolwiek pytal sie tu o P4 ? To tak samo jak ja bym teraz powiedzial:

A jesli nie bedziesz mial dosc powietrza w oponie od roweru to ciezko ci sie bedzie jezdzic.

Czujesz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]

A kogo to obchodzi za przeproszeniem ? widzisz, zeby ktokolwiek pytal sie tu o P4 ? To tak samo jak ja bym teraz powiedzial:

A jesli nie bedziesz mial dosc powietrza w oponie od roweru to ciezko ci sie bedzie jezdzic.

Czujesz ?

Ale z Ciebie koleś tępy trochę. Z mojej wypowiedzi wynika, że wszystko zależy od procesora. Np. na P4 kładziesz więcej pasty niz na AMD Athlon/Duron. Rozumiesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]

Ale z Ciebie koleś tępy trochę. Z mojej wypowiedzi wynika, że wszystko zależy od procesora.  Np. na P4 kładziesz  więcej pasty niz na AMD Athlon/Duron. Rozumiesz?

Zadna to obelga z ust takiej osoby w tej sytuacji. Jesli ktos sie spyta jakie opony ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> do BMW, to powiesz jakie bierze sie do malucha ? pomysl, gosc pytal ile pasty dac na ATHLONA ! Rozumiesz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadna to obelga z ust takiej osoby w tej sytuacji. Jesli ktos sie spyta jakie opony ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> do BMW, to powiesz jakie bierze sie do malucha ? pomysl, gosc pytal ile pasty dac na ATHLONA ! Rozumiesz ?

A jak ktoś będzie chciał się dowiedzieć ile pasty na P4 to nie będzie musiał zakładać nowego topicu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak ktoś będzie chciał się dowiedzieć ile pasty na P4 to nie będzie musiał zakładać nowego topicu

Myslisz, ze jak ktos tu pierwszy raz przychodzi z jakims pytaniem to patrzy po wszystkich postach ? jakies 2% ludzi tak robi w ogole !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]

Ale z Ciebie koleś tępy trochę. Z mojej wypowiedzi wynika, że wszystko zależy od procesora.  Np. na P4 kładziesz  więcej pasty niz na AMD Athlon/Duron. Rozumiesz?

Ciszej trochę proszę. I nie krzycz tyle. To nie miała byc obelga, ale konstruktywna krytyka :lol: Jakbyś chciał sie pokłócić to zapraszam na oślą łączkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myslisz, ze jak ktos tu pierwszy raz przychodzi z jakims pytaniem to patrzy po wszystkich postach ? jakies 2% ludzi tak robi w ogole !

I to jest caly problem tego forum 30 x jeden ten sam temat.

A może by tak poinformować ludzi, że jest opcja "Szukaj" ? Swoją drogą powinna być bardziej widoczna. Szukałem jej z 10 sekund......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...