Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Wszedłem w posiadanie dwóch klawiatur: jedna jest pod ps/2 a druga pod USB i mam takie pytanie. Co trzeba zrobić i czy jest to wogóle możliwe aby te klawiatury po podłączeniu były widziane osobno. Teraz jak je podłącze i na jednej wcisne np. Caps to kontrolka zapala się na obydwu. W skrócie chodzi mi o to zeby mozna bylo grac np. w Fife na 2 klawiatury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Wszedłem w posiadanie dwóch klawiatur: jedna jest pod ps/2 a druga pod USB i mam takie pytanie. Co trzeba zrobić i czy jest to wogóle możliwe aby te klawiatury po podłączeniu były widziane osobno. Teraz jak je podłącze i na jednej wcisne np. Caps to kontrolka zapala się na obydwu. W skrócie chodzi mi o to zeby mozna bylo grac np. w Fife na 2 klawiatury.

Nie ma takiej mozliwosci, aby dwie klawiatury na raz dzialaly osobno. ZAPOMNIJ!!! No chyba ze masz takie MOBO co ma podwojny kontroler klawiatury, to nie jest kwestia sposobu podlaczenia i tak taka pod USB jest obslugiwana przez kontroler klawiatury. :lol: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizycznie ich nie rożdzielisz dla systemu, ale jak komp widzi obie to przy odpowiedniej konfiguracji klawiszy da się pograć, Chociaż będziesz mu7siał ograniczyć liczbę klawiszy do minimum. Wychodzi na to że pograć się da ale w FIFE to lepiej nie próbować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...