pit Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Mam takie pytanko do ludzi posiadajacych neo+ , czy komus - kiedykolwiek - udalo sie dodzwonic do serwisu ? :) , tzn tego pod 0-800... , bo jak mieli ostatnio awarie to dzwonilem chyba ze 20 minut i nic (zajete), wlasnie sobie wtedy uswiadomilem ze od czasu jak mi zalozyli to ani razu sie tam nie dodzwonilem , dzisiaj sprawdze ich czy o 4 rano tez bedzie zajete , jak tak to zabije..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 O 4 rano pewno nikogo nie będzie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 O 4 rano pewno nikogo nie będzie :lol:dokladnie o 4 rano to oni beda spac :D a nie odbierac telefony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 JA raz dzwoniłem w niedziele i po ok. 20 próbach wreszcie ktoś odebrał i udzielił pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ja sie nie wypowiadam bo znow powiecie ze sie chwale :D bo udalo mi sie dodzwonic normalnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ja sie nie wypowiadam bo znow powiecie ze sie chwale :D bo udalo mi sie dodzwonic normalnie :PTy to w ogole jakis inny przypadek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ja dzwonie ażdo skutku, dopuki ktoś nieodbierze btw: dziwne ale przez cały tydzień nie mialem żadnych problemów z neostradą+ ??!?!?! :wink: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ja dzwonie ażdo skutku, dopuki ktoś nieodbierze btw: dziwne ale przez cały tydzień nie mialem żadnych problemów z neostradą+ ??!?!?! :wink: :roll:nieno , ja mam dosyc rzadko awarie (moze raz na miesiac) ale jak juz mam to bym sie chcial dodzwonic , normalne nie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 mi ie zawsze udaje :D a potem maja taki o<span style="color:red;">[ciach!]</span>l o jakim im sie nie snilo ps. polecam wam raspppoe do laczenia sie z neo, jak wybierzecie sobie inny serw. to mozecie w zaleznosci od fuksa miec transfery stale ok. 90kb (dzisiaj przez 3h tak sciagalem filmiki cs'owe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ja sie nie wypowiadam bo znow powiecie ze sie chwale :D bo udalo mi sie dodzwonic normalnie :PTy to w ogole jakis inny przypadek ;):mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ja sie nie wypowiadam bo znow powiecie ze sie chwale :D bo udalo mi sie dodzwonic normalnie :PTy to w ogole jakis inny przypadek ;):mrgreen: i spamuch... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 mi siem już dwa razy udało dodzwonić :D :wink: dwie awarie w ciągu dwóch dni. 678- zdalny komp ni odpowiada :evil: kolo powiedział że im sie router sypnoł więc zaproponiwałem mu mój stary na [brzydkie określenie na linuksa]u to go przytkało i podał mi jakąś wyuczoną na pamięć regułkę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ja sie nie wypowiadam bo znow powiecie ze sie chwale :D bo udalo mi sie dodzwonic normalnie :PTy to w ogole jakis inny przypadek ;):mrgreen: i spamuch... :P dzieki wielekie co jeszcze sie dowiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...