Skocz do zawartości
pit

neo+, znowu , ale co innego ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanko do ludzi posiadajacych neo+ , czy komus - kiedykolwiek - udalo sie dodzwonic do serwisu ? :) , tzn tego pod 0-800... , bo jak mieli ostatnio awarie to dzwonilem chyba ze 20 minut i nic (zajete), wlasnie sobie wtedy uswiadomilem ze od czasu jak mi zalozyli to ani razu sie tam nie dodzwonilem , dzisiaj sprawdze ich czy o 4 rano tez bedzie zajete , jak tak to zabije.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dzwonie ażdo skutku, dopuki ktoś nieodbierze btw: dziwne ale przez cały tydzień nie mialem żadnych problemów z neostradą+ ??!?!?! :wink:  :roll:

nieno , ja mam dosyc rzadko awarie (moze raz na miesiac) ale jak juz mam to bym sie chcial dodzwonic , normalne nie ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi ie zawsze udaje :D a potem maja taki o<span style="color:red;">[ciach!]</span>l o jakim im sie nie snilo

ps. polecam wam raspppoe do laczenia sie z neo, jak wybierzecie sobie inny serw. to mozecie w zaleznosci od fuksa miec transfery stale ok. 90kb (dzisiaj przez 3h tak sciagalem filmiki cs'owe)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi siem już dwa razy udało dodzwonić :D :wink:

dwie awarie w ciągu dwóch dni. 678- zdalny komp ni odpowiada :evil:

kolo powiedział że im sie router sypnoł więc zaproponiwałem mu mój stary na [brzydkie określenie na linuksa]u to go przytkało i podał mi jakąś wyuczoną na pamięć regułkę :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi