spinnaker Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Chyba odpowiedni dział Potrzebuje sprawdzić czy poniższa firma istnieje, macie pomysł jak to zrobić ? Firma MARVID ul.Wojska Polskiego 5 98-200 Sieradz tel. 043 826 78 78 kom. 512 27 27 33 może ktoś jest z Sieradza ? informacja TP już odpada - nie mają takiego numeru w bazie, google też, książka Ditela z www.ditel.com.pl też, Panorama Firm też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Kod pocztowy sie zgadza z numerem telefonicznym. jeśli to osoba fizyczna prowadząca działalność lub spółka cywilna to zadzwoń do urzędu miasta (gminy) odpowiedniego dla siedziby/miejsca zamieszkania firmy i sprawdź w dziale ewidencji działalności gospodarczej. info udzielają bezpłatnie. Godziny pracy Urzędu poniedziałek: 7.30 - 18.00wtore - piątek: 7.30 - 15.30 tel. 43 / 826-61-65 Edytowane 5 Stycznia 2006 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Numer KRS czyt.Krajowa Rada Sądownictwa.Każda firma takowy musi posiadać. NIP-firmy też musi być. REGON-to też jest obowiązkowe. Jak niemają tych numerków to jakaś lipa a nie firma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Jam z sieradza :D W jakiej branży robi ta firma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 W branzy RTV. Widzialem ich aukcje na allegro z kamerami i odtwarzaczami DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Numer KRS czyt.Krajowa Rada Sądownictwa.Każda firma takowy musi posiadać. ... [OT] chyba Krajowy Rejstr Sadowy :P [/OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 [OT] chyba Krajowy Rejstr Sadowy :P [/OT] Fakt moja pomyłka prawidłowa nazwa.Krajowy Rejestr Sądowy,ale Krajowa Rada Sądownictwa też istnieje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) Wiem że troche późno odpowiadam ale firma istnieje. Dzisiaj a własciwie wczoraj się o tym na własne oczy przekonałem(widziałem szyld "Marvid" i lokal w głębi) i zgadza sie również to, że handluje artykułami RTV. Do samego sklepu nie wchodziłem bo niestety był już zamknięty... Edytowane 15 Stycznia 2006 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Numer KRS czyt.Krajowa Rada Sądownictwa.Każda firma takowy musi posiadać. NIP-firmy też musi być. REGON-to też jest obowiązkowe. Jak niemają tych numerków to jakaś lipa a nie firma. jak masz S.A. Sp. z o.o. to masz KRS w innych wypadka jest dzialalnosc gospodarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snipi Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 baka w takim przypadku uderza sie do EDG czyli Ewidencji Dzialalnosci Gospodarczej bo dane tam zawarte sa rowniez jawne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) [OT] chyba Krajowy Rejstr Sadowy :P [/OT] [OT] skoro lapiemy sie za slowka to - Krajowy Rejestr Sadowniczy :) [/OT] A zeby nie robic calkowicie ot, to tak jak kolego na gorze napisal, firma nie musi byc w KRS, a skoro nie ma to w Ewidencji Dzialalnosci Gosp. musi byc... Edytowane 15 Stycznia 2006 przez astray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 [OT] skoro lapiemy sie za slowka to - Krajowy Rejestr Sadowniczy :) [/OT] :razz: to co powiesz na to Ustawa z dnia 20 sierpnia 1997 r. o Krajowym Rejestrze Sadowym (tekst jedn. Dz.U. z 2001 Nr 17, poz. 209,...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 http://prace.myforum.pl/studia/prawo/prawo...zagadnienia.txt pkt 17, krs krs`owi rowny :D w kazdym badz razie mnie uczyli sadowniczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 przywolany tekst nie stanowi dla mnie zadnego wytlumaczenia dla uzywania blednej nazwy a na zakonczenie sporu przywolam zrodlo ktore rozwieje wszelkie watpliwosci http://www.ms.gov.pl/krs/krs.shtml EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...