Gość Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Witam! Wlasnie montowalem mojego nowego GeForce'a i bylem tak podekscytowany,ze niechcacy ulamalem zaczep zapezpieczajacy od AGP. Mam pytanie,czy mozna go wymienic? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 W zupelnosci wystarczy mi odpowiedz - TAK/NIE. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 A może być NIE MAM POJĘCIA :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ale po co Ci ten zaczep! Jest on zupełnie nie potrzebny. Tzn. fajny bajer, ale w starych płytach głównych go nie było i jakoś wszyscy żyją! Nic Ci się nie stanie jak go nie będzie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Wiem,ale chcialem go wymienic jezeli jest to mozliwe.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusio Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Niestety nie da rady :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 jaki zaczep? ja nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 super glue .Ale na powarznie to chyba ci nie wymienią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 NIE :(:(:(:(:(:( Ale ciesz się życiem i olej głuuupi zaczep :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 olej sobei ten zaczep, najwyzej wyrowna j krawedź ułamania pilniczkiem rzeb sie nierzocalo w oczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 taaa on zupelnie jest niepotrzebny tez to mam na moim asusie i tez maloco bym tego nie urwal. Jak ktos nie wiem moze go niechcacy upier....c przy wyjmowaniu grafy pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...