KrzychuG Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ma ktos jakas sprawdzona konfiguracje aby moc odbierac i wysylac MMSy na tym palmtopie dla sieci era? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giant-DD Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 A ja szukam ustawien dla 6510 dla Plusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 A ja szukam ustawien dla 6510 dla Plusa Sorry ale przecież ta nokia nie ma możliwości wysyłania i odbierani MMS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Sorry ale przecież ta nokia nie ma możliwości wysyłania i odbierani MMS A potrafisz czytac? Kto wspominal tutaj o Nokii? Ja z pewnoscia nie, bo dosc wyraznie zaznaczylem ze chodzi o palmtopa firmy HP czyli Ipaq 6510. Edytowane 21 Stycznia 2006 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) A potrafisz czytac? Kto wspominal tutaj o Nokii? Ja z pewnoscia nie, bo dosc wyraznie zaznaczylem ze chodzi o palmtopa firmy HP czyli Ipaq 6510. Cholera fakt sorry moja wina za bardzo się pospieszyłem :wink: BTW A czy cosdodatkowego nie trzeba w Erze ustawaić Edytowane 21 Stycznia 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...