PaTrYk_15 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zapraszam na www.linkez.blo.pl [strona w budowie ale można wchodzić] Zapraszam też na www.animalsen.fora.pl <--- proszę się rejestrować DZIĘKUJE ------------------------------------------------------------------------------------------- Nie przesadzaj z wielkością czcionki. //Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 www.linkez.blo.pl - nie ma co oceniac, bo tam nic nie ma i co to są za krzaczki? www.animalsen.fora.pl - forum jak tysiące innych, niczym sie nie wyróżnia, moglbys styl zmienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Osobiscie nie cierpie tego wkladania chatow, bannerow, zegarow i innych badziewi zamiast/pod/obok nazw dzialow. A TUTAJ moj idol :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaTrYk_15 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) A chodzi Ci o forum mam je z kuzynem i on się tym zajmuje :P a STRONA CHWILOWO NIE DZIAŁA DO WIECZORA POSTARAM SIĘ TO NAPRAWIĆ Edytowane 6 Stycznia 2006 przez PaTrYk_15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 . A TUTAJ moj idol :ploom: Dostałem drgawek, a mój kot podwinął ogon i zawył jak pies :) A do założyciela tematu, to takich for jest na pęczki. nie wysiliłeś się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartearab Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ludzie robcie jakies oryginalne strony bo robicie jedno i to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgadzam się bartearab, jeden i ten sam schemat a w tym przypadku jeszcze brzydko wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 A co mamy oceniać? skrypt phpBB? naprawde niewiele zrobiłem przy tym forum, po drugie fora.pl <- to odstrasza (przynajmniej mnie) przecież w roku 2005/2006 był swoisty przełom w darmowych serwerach, za darmo dostaniesz ~300MB i kilkanaście GB transferu/miesiąc, php, mysql i jakiś CPanel, wystarczy zajrzeć do odpowiedniego tematu na tym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...