paldam Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Witam, wczoraj kupiłem nowy zasialcz 480 Wat Hiper (o ten ]opis zasilacza ) wszystko chodzi idealanie ale mam jesden problem mianowićie czujnik napięć pokazuje mi że ( -5V ) ma zawsze stałą wartośc równą 3,55V i wogule się nie zmienia , pozostałe wartości są ok Wartości napięć z programu Everast dlaczego tak jest? i czy to wogule bezpieczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Nie sugeruj się odczytem programowym. Napięcia mierzy się miernikiem a nie programami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Człowieku niemam nic do Ciebie.... ale tyle razy sie na tym o forum pisze że to zaczyna denerwować.. MIERNIK do ręki i jazda... niewiesz jak ? Do FAQ !!.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4cool Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Pozatym ten zasilacz chyba nie podaje napiecia -5V a w takim wypadku czujnik pokazuje co mu sie spodoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...