mlody_maniak Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 jak w temacie, nie wiecie jak z wydajnością tej karty porównywalna do 2 TI? , mam okazje taką kupić tylko nie wiem czy się opłaca mi ta zmiana do tego procka , ponoć nie ma dużej różnicy między CLAPem , czy to prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 jak w temacie, nie wiecie jak z wydajnością tej karty porównywalna do 2 TI? , mam okazje taką kupić tylko nie wiem czy się opłaca mi ta zmiana do tego procka , ponoć nie ma dużej różnicy między CLAPem , czy to prawda?Roznica do Ti niewielka. Karta znosna. Moj egzemplarz szedl na 235/450 (aczkolwiek byl jeden wentylatorek wiejacy dodatkowo w obudowie. Jakosc dobra, cena niska, ujdzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J23 Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 U mnie na 235/440 chodzi bezproblemowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 kręci się nieźle - tak jak widać. a nawet przy 240/445 nie widać arefaktów czy czego tam... aha, mój GF ma 32MB... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 kręci się nieźle - tak jak widać. a nawet przy 240/445 nie widać arefaktów czy czego tam... aha, mój GF ma 32MB... Wersja 32 jest ciut inna - ma pamieci wprawdzie rowniez 5 ns ale innej firmy (64 - Samsunga, 32 cos na A...), wyjscie TV na BT 869 (64 - Chrontel) w formie dodatkowego modulu mozna wyciagnac w 64 jest zintegrowany na PCB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Czy sie oplaca ?? A za ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...