pebbl9 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 tak jak w temacie... spalila mi sie wlasnie moja mobo :/ R.i.p ... epox 8rda+ ;( i musze szybko zakupic cos nowego... cos polecicie? znajde cos lepszego od Asus A7N8X-XE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ile kasy na to masz, tak do 150 to bierz Abita NF-7 rev 2.0 albo właśnie tego epoxika co Ci sie zfajczył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Grzechu a wiesz gdzie mozna dostac takiego abicika naprzykład nf7-s v2 tylko najlepiej jak był by to jakis sklep inernetowy. Ewentualnie mam pytanie czy ktos z tweaka nie chce sprzedać tej płytki:d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pebbl9 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 mam ~200zl nie kupie drugi raz plyty ktora mi rok wytrzymala :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80528418 tu macie. pebble9 bierz to z linka :lol2: http://www.allegro.pl/showcat.php?id=6141&order=t&view=gtext tu macie jeszcze kilka. Edytowane 6 Stycznia 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pebbl9 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 allegro odpada bo na jutro musze miec kompa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 lepsze od twego wszystkiego jest DFI Infinity albo DFI Lan Party pod sA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 no z dfi infeniity to takie jajaca są że szkoda brać no a może lepiej sprzedać tego proca co ci został i kupić asrock dual sata2 za 235zł i semprona za 350zł na s939 tyl;ko nie pisz że asrock to słaba płytka bo się zaraz pochlastam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziober1 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Tez wymieniam mobo i chciałbym takiego abita:)Ale trudno go znaleść NOWEGO do 200zł!Prosze o jakieś linki! Edytowane 7 Stycznia 2006 przez Dziober1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radusss Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Tutaj jest: http://www.icomp.pl/produkty.php?action=po...ty_glowne&id=38 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 drogo... nie lepiej używke wziać? więcej kasy zostanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...