budyn80 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witka Chcę nawiązać połączenie z siorą w Irlandi i teraz gadamy przez skype'a ale chce jeszcze połączenie video.. Ona ma kamerkę A4tech z tego co pamietam a ja chce wykorzystać mojego cyfraka Minolte x20... CZy skype obsługuje połączenia video? Jeśli nie to jaki program możecie polecić? No i krótki instruktaż też by się przydał :D Dzięki i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Wersja beta 2.x, obsługuje też połączenia video. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandman00 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Czy znacie program do videokonferencji 1+1 w ktorym by mozna miec 15 klatek na sekunde? a nie 1-3 klatki jak w Skype 2.0 ,Msn messenger, GG 7.0 , i nie chodzi o predkosc netu bo np telewizje internetowa mozna ogladac w przyzwoitej jakosci -20-25kl na sek... Edytowane 12 Stycznia 2006 przez sandman00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@li Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Nie bardzo wiem czy o to chodzi, ale może NetMetingiem? Łączyłem się tak pare razy, ale potrzebny jest IP publiczy. Start-Uruchom- wpisz "conf" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 tlen.. moim zdaniem najlepszy do videokonferencji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Tlen wg. mnie najlepiej sobie radzi z video. Tydzień temu właśnie testowałem sobie z kumplem i mieliśmy coś koło 11-13 fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurky Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Doradziłby ktoś jakąś kamerkę (firma i model) do rozmów video przez Skype'a. Granica rozsądku = (max.) 15o zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosz_art Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 dolaczam sie do powyzszego posta. Nie wiem jaka jest roznica w kamerkach za 50zl a tymi co kosztuja po ponad 300... Jezeli ktos jest zorientowany w temacie to interesuje mnie glownie jasnosci obrazu (tak zeby bylo cos widac przy zapalonej lampce na biurku) bo raczej rozdzielczosc (1024x768) do wideokonferencji nie ma zbytnio znaczenia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...