Gość Bari Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam mam Płyte Główna Asus K8V-X AGP X8 , lecz teraz postanowilem zmienic karte graficzna ale doszedlem do wniosku ze dobrze by bylo pomyslec nad PCI-e Co byscie mi polecili z Plyt z PCI-e oraz czy bede misual zmienic teez procka i ram ?? dyski itp ?? prosze o pomoc i z gory dziekuje . \Gg bari-5324249 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 jeśli masz mózg to poszukaj..... :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Nie jestem nabiezaco na forum wiec nie bede bładzil lecz prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 zmiana grafiki oznacza zmiane płyty głównej, proca, zasilacza a jak nie masz ddr400 a chcesz żeby proc działał całkiem na full swoich możliwości to zmiana ramu na szybsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 tak ale mam amd athlona 64 3200 Asusa K8V-X 2Gb ddr pc 400 wiec chyba tylko plyte glowna bede musial zmienic i na jaka ?? czekam na propozycje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Może napisał byś ile masz kasy na to i jaki masz zasilacz :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...