Muminek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam serdeczniem. Co wybrac jesli chodzi o O/C : PŁYTA EPOX 9NPA+ NF4 S939 DŹW/SAT/SIE (chcialem wersje ultra ale u mnie w okolicy nikt nie ma)..... PŁYTA GIGABYTE GA-K8NF-9 NF4 S939 PŁYTA GIGABYTE GA-K8N-SLI NF4S S939 SIE/SATA na ktorej uzyskam najlepsze FSB ? 1 i 2 plyta sa na NF4 4x a ostatni gigabyte NF4 SLI ma to jakies wielkie znaczenie przy O/C ?? Wiem ze wszyscy polecają DFI jednak jest to dosyc droższy wydatek.... Dziekuje za wypowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 www.google.pl :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Adamek dzieki za pomoc.... Naprawde Twoja wiedza wykracza poza wszelkie granice. Edytowane 7 Stycznia 2006 przez Muminek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnap86 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Pewnie, ze epox..... Gigabyte i MSI to tandeta :) Co do SLi, zalezy czy masz zamiar uzywac, chociaz epoxy tej serii tez sa z SLI :) 4xx pln w komputroniku chyba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 z tego co wyczytalem to ten gigabyte z SLI całkiem nieźle sobie radzi z FSB..... miałbym go gdzies za 360zl a epoxa za 430 :) Wiec jest nad czym rozmyslac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 a moze cos z MSI albo ABISA i ASUSA ???? Prosze doradźcie. Nie mam dojscia do DFI. EPOX, GIGABYTE, MSI, ABIS lub ASUS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 nie pisz postów pod rząd...używaj edycji postów. Jak ktoś ma ci odpowiedzieć to ci odpowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) ok. Tak bed robic. Bardzo prosze o pomoc, nie mam komputera a do kafejki za czesto nie mam mozliwosci zagladac :( ps: 780zl za opterona 146 to dobra cena ? Edytowane 8 Stycznia 2006 przez Muminek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) ok. Tak bed robic. Bardzo prosze o pomoc, nie mam komputera a do kafejki za czesto nie mam mozliwosci zagladac :( ps: 780zl za opterona 146 to dobra cena ? dobra, jesli nie możesz dfi to np abit an8-ultra, asus a8n-e Edytowane 8 Stycznia 2006 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 uzyskałbyś wreście odpowiedzi gdybyś wreście zaptytał w topicu o tym przeznaczonym.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Epox 9NPA+ ale ULTRA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 to napisz do moderatora o zamknięcie wątku i popytaj w topicach a wszystkiego sie dowiesz....bóg nagradza ludzi z intelektem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 wdk no wlasnie chcialem tego epoxa :( Niestety nie jest dostepny. Dlatego szukam innej alternatywy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...