donio Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Witam ma ktoś na sprzedarz komputer vobisa z 1992 :) bo jest tam teraz taka akcja :) "Posiadasz sprawny, oryginalny komputer z Vobisu zakupiony pomiędzy 1992, a 1995 rokiem? Komputer musi mieć oryginalny procesor Intel i oryginalną obudowę. Prześlij jego dane (miejsce zakupu, model) i zdjęcie do najbliższego sklepu Vobisu (adresy znajdziesz na stronie www.vobis.pl) Termin przyjmowania zgłoszeń mija 15 stycznia 2003 roku. Najstarszy zgłoszony pecet, który spełni konkursowe wymagania zostanie bezpłatnie wymieniony na nowoczesny komputer. " :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 hmm ciekawe jakie bebechy bedzie miał ten nowczesny komputer... z drugiej strony darowanemu koniowi nie zagąda się w zemby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 pewnie z duren xp 1200 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 heh albo pewnie ta płyta od ecs'a all in one za 4 bańki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 A najstarszy model ma syn prezesa ;-) BTW : szkoda ze adax nie wpadnie na podobny pomysł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 fajna sprawa w sumie szkoda, ze nigdy nic nie kupielm w vobisie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ja tez ale jakos nie zaluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 heh albo pewnie ta płyta od ecs'a all in one za 4 bańkino to napisalem o to mi chodzilo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 heh albo pewnie ta płyta od ecs'a all in one za 4 bańkino to napisalem o to mi chodzilo :wink: napisałeś o duronie xp 1200 a ja do tego dodałem że te dureń jest na ecs.sie ale co tam nic wielkiego się nie stało :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...