Gość _ANTEK_ Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam Mam takie zapytanie, chce kupic plyte Asusa pod Duronka 1000 (tymczasowo, zaraz bedzie Athlon XP) zeby obslugiwala DualDRR 400, i agp 8x? Co polecacie. Cena ~130 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 A czemu akurat asus musi być, ja polece jeżeli ma być z asusa to A7V880, albo coś innego, może ABIT NF-7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.B Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 www.benchmark.pl -> recenzje -> wpisz w pole szukanych wyrazow a7v880.. wyjdzie ci artykuł porownujący najlepsze plyty pod socket A. :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 ja ci polece Abita NF7, dobra płyta, bardzo dobre oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rgomez Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 ja ci polece Abita NF7, dobra płyta, bardzo dobre oc Tylko gdzie kupić te płytę nie chodzoną ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 o nowego NF7 bedzie ciezko tu masz nowiutkiego Asusa A7N8X za 188zeta http://allegro.pl/show_item.php?item=80124608 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) nie mam kasy zeby kupic nowa plyte, wole uzywana ale nie najgorsza z serii, ta A7N8X jest spoko, ale nie ta cena :) wolalbym juz kupic cos za taka kase jak a64 :] to jest stara platforma i nie ma co w nia kasy pchac. a co sadzicie o A7N8X Deluxe ? i na takim asusie ruszy stary Duron 1000MHz (teraz pracuje na 133-200 mhz jakos) Edytowane 13 Stycznia 2006 przez _ANTEK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...