chudy111 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Nie dziala mi control center i nic nie moge robic :/ wyskakuje mi taki blad: Obrazek probowalem reinstalowac stery ale nie pomaga Edytowane 7 Stycznia 2006 przez chudy111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0named Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 sciagnij driver cleanera, usun nim pliki dll, zainstaluj jakies inne stery, odinstaluj je, a nastepnie znow zainstaluj 5.13, tez tak mialem kiedys i mi pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 zainstaluj Microsoft .NET Framework Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy111 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Dzieki, zadzialalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...