Elektronek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Problem polega na tym, że gdy jest włączone podświetlenie niektóre przyciski nie reagują nawet po kilkukrotnym naciśnięciu np "z" "strzałka w lewo" "backspace" "insert". Czasami zdarza się, że pisze dobrze przez jakąś chwilę, ale żadko. Gdy podświetlenie jest wyłączone klawiatura działa bez zarzutu, nie ma momentu żeby jakiś przycisk nie zadziałał. asilacz mam dobry TopPower 400W, więc to raczej nie wahania napięcia. Czy inni posiadacze tej klawiatury tez mają taki problem. Proszę o odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Niestety niedawno zaczeło się to u mnie :/ u mnie czasem nie działa "z" i ";" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Taak kiedyś miałem taki problemik z moją klawiaturą. Najłatwiej będzie kupić nową. Polecam A4 Tech X Flat Anti RSI, która kosztuje bardzo niewiele, a rolę klawiatury spełnia bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koldyka Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 witam!A więc mam dokladnie tą samą klawiaturę. Miałem dokladnie to samo-np na backspace. Odniosłem do reklamacji po 8 miesięcach użytkowania i otrzymałem nową:) Więc proponuję CI to samo!Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...