waldemas Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 witam .komputer ciotki wróciłze sklepu od rodziny , gdzie zakładali nagrywarkę dvd. po pewnym czasie ich synek namieszał w systemie i wołali o pomoc. co mogłem to pomogłem. ale chodzi o co innego ;hdd był podpięty razem z dvd-romem a nagrywarka dvd odzielnie. wiec zamieniłem miejscami; hdd sam ,a napędy oddzielnie I tu problem przy starcie botowanie systemu trwa wieki ,a czasami nawet nie wykrywa twardziela , musiałem podłaczyć po staremu czyli hdd z dvd-romem a na drugiej taśmie nagrywara dvd zworki były dobrze ustawione może ktoś mi to wyjaśnić :mur: :mur: :oops: sprzęt to był celeron 1,7 hdd nagrywara dvd i dvd-rom płyta ecs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 wlaz do biosa i ustaw wszystko na sztywno boota zrob z HDD a inne wylacz i masz spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 było na "sztywno" tyle że nie znajdowało hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boundrose Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 poprzekladaj tasmy, a po zabawie clear cmos. Sprawdz tez czy po odlaczeniu napedow system bootuje sie normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...