malczur Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) chce kupis procka mobo i karte graficzna do 2500 zl proponuje Płyta DFI LanParty UT NF4 SLI-D 653 zl karta graficzna Leadtek WinFast GeForce 7800GT 256MB 1257 zl procek nie jestem pewien [939] Procesor AMD Athlon 64 3200+ BOX Venice 677zl albo [939] Procesor AMD Athlon 64 3200+ BOX Manchester 666 zl cena wszystkiego moze przekroczyc to 2500 zl ale niewiele mam pytanie czy warto kupowac mobo z SLI a komputer ma sluzyc do grania raczej nie bede narazie nic podkrecal dopiero w przyszlosci jak mi juz cos nie bedzie chcialo chodzic na full detalach co o tym sadzicie Edytowane 8 Stycznia 2006 przez malczur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 wszytsko ok tylko nie brałbym mobo z sli, zamierzasz wogóle dokupywać w niedługim czasie 2 7800gt? bo jak nie to po co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malczur Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 jak juz wyjda nowe to moze lepiej kupic drugi taki sam jak juz DUZO staniej a mam pytanie czy gdybym nie bral tego z SLI a wzial sobie OPTERONA 144 to by bylo to lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 no ja myśle że tak bo optka podkręcisz i będziesz miał pare razy droższy procesor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malczur Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 ale naprawde to sli to taki zly wybor a i jeszcze jedno mam zasilacz 380 W na razie nic nie chce podkrecac w pc czy taki by wystarczyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Jak wyjda nowe to sobie kupisz nowa karte(która bedzie bardziej wydajna niz dwa akceleratory w SLI!) kupuj opterona!! jak zabraknie mocy to go sobie podkrecisz i bedziesz mial wydajnosc FX'a!.Jakiej firmy zasilacz!? Wedlug mnie to zaslaby zasilacz! Edytowane 8 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 ale naprawde to sli to taki zly wybor a i jeszcze jedno mam zasilacz 380 W na razie nic nie chce podkrecac w pc czy taki by wystarczyl zalezy jakiej firmy ta zasilka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malczur Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 ROPLA czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Wymien go!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malczur Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 a co moze sie plyta zrabac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Moze sie spalic wszystko od plyty glownej, po procesor, grafe itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) nie może ci się sam zasilacz spalić a może ci pociągnąć części za sobą, mój w tej chwili z takim konfiigiem i kartą 2 MB!!!! już ma mocno przekroczone normy a co dopiero będzie jak włoże GTO2, zmieniaj zasilacz! inaczej bida będzie ;) i bierz optka, niepożałujesz napewno Edytowane 8 Stycznia 2006 przez milan655 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ja bym nie ryzykowal szkoda sprzetu!!! kup sobie cos takiego HuntKey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malczur Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 ale to kosztuje 229 zl nie ma czegos tanszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 takie coś Fortron 400wat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malczur Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 hmm moze sprzedam swoje stare czesc ile moze dostane za athlona xp 2000+ sapphire radeon 9500 i plyta SOLTEK nie pamietam modelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ten HuntKey jest bardzo dobry i spokojnie pociagnie nowy konfig. Do tego wez plyte bez SLI, Opterona 144, 7800GT i masz calkiem niezly zestaw do giercowania ;) Najlepiej by bylo jeszcze 2x1GB pamieci do tego konfigu dolozyc B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 spokojnie kupiszą za ta kase z części dobry zasilacz np Tagana 380 albo 420 takie bym ci polecał i jeszcze ci zostaną pieniądze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malczur Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 gdzie by to mozna bylo tak opchnac nie na allegro jakies pomysly a i na pamiec to mi juz nie starczy nastepnym razem kupie 2 patrioty 1 GB a;e to w przyszlosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Proc okolo 200zl Radek 200zl Płyta niewiem. Moze jacys kumple by chcieli to kupic,moze u ciebie w miescie sa jakies skupy uzywanych czesc(ale malo placa :-| ). Edytowane 8 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) za płyte gdzieś z 50 zł, czyli z połowe wydajesz na zasiłke reszta ci zostaje i masz satysfakcje z bardzo dobrego komputera :) Edytowane 8 Stycznia 2006 przez milan655 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malczur Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 mysilisz za procka i karte az po 200 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) Te radki na Allegro po tyle chodza.Looklem na Allegro i te Athlony ponad 200zl chodza.Wiec trzeba szukac jak najlepszej ceny(zeby sprzedac z zyskiem i miec satysfakcje.) Edytowane 9 Stycznia 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...