Magimoto Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Mam pytanko, mam skaner BearPaw 2448TA Plus, skaner fajny ale jest jedna rzecz która mnie irytuje, że za każdym razem jak chcę coś skanować nawet jak kilka rzeczy jedna po drugiej to wyskakuje mi komunikat że musi rozgrzać lampe bo skubana gaśnie, czy jest możliwość żeby nie gasła i żebym nie musial czekać za każdym razem 40sek? :mur: z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Temat o 2448TA Plus - zapytaj frez'a on bedzie pewnie widział (wypowiadał sie w tamtym temacie). Ps: mam prośbe, a mianowicie czy ógłbyś mi wysłac kilka skanów zjęć, i np. obiektów 3D ?? mój meil tomi-xp@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmol Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Siemka sbchp250 nie wiem czy mnie pamiętasz, posiadam już ten skaner na chacie, chociarz wersje pro, ale mam. Moge ci coś zeskanować. Co byś chciał? Co do rozgrzewania sie lampy to też mnie to troche irytuje. Jakieś propozycje co z tym zrobić Edytowane 18 Stycznia 2006 przez pmol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 @pmol - jesli mozesz to zeskanuj okładke czaspisma takiego jak cd-action (lub inna śliska zeby rasta nie było) i fotografię, skanem rzeczy 3D tez nie pogardze. (mój meil: tomi-xp@o2.pl ) Ja swój zamawiam w ferie, niedługo mi się zaczynają. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Jak nie szkoda Ci lampy, to po każdym skanowaniu a przed następnym włączaj kreatora skanowania. Wtedy lampa nie gaśnie i świeci się cały czas co powoduje, że nie musisz czekać na rozgrzanie się, ale za to jest większe zużycie lampy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...