SMIRNOFF696 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Witam wszytskich zgromadzonych na forum Tweak.pl Mam prośbe, którą kieruje do ludzi znających się na rzeczy. Mianowicie chodzi o to, że chce kupić głośniki 5.1 no i w czym problem? Nie wiem jak to się je, jestem fanatykiem dobrych dzwięków i poprostu musze zmienić glosniki, chce przeskoczyć na coś lepszego. Brat mi wreczył prezent, nie powiem bo bardzo fajny :) A był nim zestaw głosników "Creative SoundWorks SBS-560 5.1 BOX" Na co już moge narzekać, ponieważ słysze szum w głosnikach tylnych, wafer nie ma dzwieku czystego tylko dudni, mozna by tak powiedziec, no ale czego tutaj sie spodziewać 42w? Jest ok. Ale interesują mnie teraz głosniki naprawde z wyższej półki a są nimi "Logitech Z-5450 THX Wireless" I "Logitech Z-5500 THX" Nie wiem już które kupic. Chodzi mi o słuchanie muzyki, mp3, wma, audio. Jeśli ktoś ma takie zestawy, mógłby mi coś doradzić bym był bardzo wdzięczny. Bo ja nie wiem, które ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>, te drozsze maja czysty dzwiek, po przeczytaniu artykułu na www.benchmark.pl nie wiem juz co ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>, czy dopłacić 500zł i ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> "Logitech Z-5450 THX Wireless" czy też kupic te tańsze, ale mocniejsze głosniki. I jeszcze jaka karta muzyczna by najbardziej pasowała?, obecnie mam "Creative Sound Blaster Audigy 4", ale qmpel mnie namawia do kupna karty "Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music" Znawcy, bardzo prosze o pomoc. Z góry wam dziękuje. Z poważaniem Mateusz Sz.vel SMIRNOFF696 :) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 No i co w koncu kupiles :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...