Hatifnat Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Na forum jest tak wiele informacji, że chyba prędzej się czegoś dowiem zakładając nowy temat. Otóż nabyłem Epoxa 8RDAi PRO i pod koniec stycznia będę chciał kupić nowy procek (narazie ciągne na starym duronie 700 :? ) oraz pamięć. Co do procesora to narazie brałem pod uwagę Barthona M 2500, bo wiele dobrego się o nim naczytałem. Tylko pytanie czy będzie śmigał na mojej płytce? A może opłaca się kupić jakiegoś nowszego niemobilnego Barthona o większej FSB? Jeśli chodzi o pamięć to chcę narazie kupić jedną kość 512, a kiedyś dokupie drugą, żeby śmigały w dualu :D Narazie biorę pod uwagę Hynixa D43 512MB 400mhz. Napiszcie co sądzicie o proponowanym przeze mnie sprzęciku, albo poleccie coś lepszego. Plizz Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 mogłeś TUTAJ zakładać ten temat ... a procek będzie działał na twojej płycie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...