esaj Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Witam ! Odrazu na wstepie powiem ze nie znam sie za bardzo na amd, a wczoraj trafił mi sie całkiem niedrogo taki zestawik: Asus a7n8x - e deluxe Acpi Bios rev. 1011 Amd Athlon XP 2600+ Barton 512 w dualu kingstona Leadtek A340 TD I teraz mam pytanka, bo to ma byc komp dla młodszego brata Co wymienic, co zostawic, co dokupic ? :) Czy to sie da jakos podkrecic ? <_< Czy to sa w miare jeszcze czasowe podzespoły mysle tu o płycie i procku ? Wiem ze nie jest to sprzet najnowszy, ale moze da sie cos z tym zrobic ? Edytowane 10 Stycznia 2006 przez esaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 TUTAJ powinieneś pytać ! zmień kartę graficzną. bo fx5200 to g... nie karta. weź np. jakiegoś radeona 9550. prockek może być, powinien się dobrze kręcić przy dobrym chłodzeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 no a ile taka okazja bo ludzie się nie znają i płacą dwa razy tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Płyta i ram do wymiany, polecam Abita NF-7 rev 2.0, i pamięci patrioty, proca może 2800+ mobile albo selekt 2500+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Za mniej więcej tyle samo kupisz sprzęcik na S754, więc po co płacić za stare szajstwo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Za mniej więcej tyle samo kupisz sprzęcik na S754, więc po co płacić za stare szajstwo? 754 to martwa platorma. są na nią tylko sepmrony i starsze a64. amd niedługo wstrzyma produkcje tych procków, o ile już tego nie zrobiło. nie warto raczej inwestować w tą platforme bo bardzo mało przyszłościowa. już lepiej brać coś na s939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 w sumie juz nawet s939 nie jest przyszlosciowe bo bedzie amd2 czy jakos tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0named Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 W tej chwili ani S754 ani S939 nie jest ''przyszłościowy'' , nie rób mu wody z mózgu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esaj Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 zacznijmy moze od tego ze kupiłem juz ten sprzet ! dałem 550 za wszystko oczywiscie sprzet uzywany ! ale myslałem moze o jakims oc :blink: no i co zmienic. Z tego co rozumiem to grafika na 100% a co jeszcze ? Moze jakies chłodzenie : procek, cpu, grafika w przyszłosci : "moze gf6200 128 lub jakies ati 9800", cos na ram ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...