MeHow Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Otoz problem jest taki... zmieniam sobie odswiezanie w takiej zakladce: no i nie widze zadnej roznicy na monitorze... jakies dziwne to jest ;( powiedzcie o co chodzi. Pozdr MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 no bo nie masz mzienic w tym. Weź tam u góry w zakładce monitor zmień odśiweżanie, i zobaczysz. jak ci się odrazu włączysz to zatwierdź. jak nie to znaczy że monitor nie wyrabia. poczekaj 15sekund i zostanie przywrócone domyśle. spróbuj mniejsze i tak aż wejdzie. musisz również zmienić w zakładce karta. wybierz dostępne tryby i tam zmien. tu gdzie ty zmieniłeś to właczyłeś odświeżanie i takie będzie w grach i zapewne po włączeniu gry masz czarny obraz bo moniotr nie ywrabia. i to tyle :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 No nie... po wlaczeniu gier wszystko jest ok ;) zaraz biore sie za ten monitor un momento por favor senor ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 no i zobaczysz. musisz wlaczyc odswiezanie w zakladce monitor i musi dzialac :D:D:D:d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 No i mam takie cos ;( czy to znaczy, ze mam stery do monitra jakies z windowsa? Mam monitor marvin. Skad sciagnac sterowniki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 a no to ja już kompletnie w tej sytuacji nie wiem co robić. p[owinno być tu jeszcze menu wyboru odświezania. u ciebie nie widać... sorry ale tak to ja już nie mam pojęcia... :(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 dzial faq patrz tam jest o odswiezaniu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...