JROX Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Byłem z dyskiem u kolegi, już nie raz zresztą. Z tym że tym razem jak podłączyłem dysk to nie chciały się u niego włączyć 2 partycje. Przyszedłem szyko do domu podłączyłem dysk i nie chce się włączyć windows(na innym dysku jest). Reset i włączyłem drugiego windowsa. Nie chce się włączyć jedna partycja, pokazuje rozmiar 0 i system plików RAW. Miałem na tej partycji troche ważnych rzeczy i nie wiem co z tym teraz zrobić. Dysk to dwuletni segate 80GB. Pierwszy windows uruchamia się normalnie gdy odłącze ten dysk z walniętą partycją. Miałem taki problem, ale już ważniejsze pliki przekopiowałem na drugi dysk. Mam zdjęcie smarta Już do wyrzucenia ten dysk jest? Czy jeszcze na własne ryzyko można z niego kożystać? Edytowane 22 Stycznia 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Twoj dysk ma bady.... i to duzo zostały juz wykorzystane wszystkie sektory zapasowe. Spróbuj reanimacji HDD regenaratorem ale nie iwem czy to pomoże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) ten cystat to opis dysku ze zrzutu SMART czy co ? dysk nie ma złych sektorów :blink: w zasadzie jak na standardy Seagate jest sprawny jak dysk działa i nie ma problemów z jego działaniem to możesz go używać podaj zrzut testu HDTech Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Dysk Ci się powoli sypie. Używać miożesz, czemu nie, jeszcze kilka do kilkunastu miechów pochodzi. Tylko jedna rada - podłącz go na innej tasmie niż jest ten Samsung. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...