tpl Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Czy AP-ki mogą pracować w trybie full-duplex ? A jeżeli tak to co się dzieje, jeżeli karta radiowa nie może pracować w trybie full-duplex tylko jedynie w half-duplex, a Ap-ek w full-duplex ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 moga musza oba urzadzonka na half jechac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpl Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 moga musza oba urzadzonka na half jechac no dobra, a jak AP jest duplex full, a karta w kompie nie to co się dzieje jakieś błędy będą wyskakiwać ? co z pakietami będą sie dublować czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 oj kolego, wifi nie dziala w fullduplexie. nie da rady. pokaz mi ap lub karte ktora ma pracuje w fulldupleksie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 dokladnie niestety tylko half... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 bije sie w piersi:(((((((( bardzo zla odpowiedz mialo byc : NIE moga musza oba urzadzonka na half jechac P.S. szybciej pisze niz mysle :P thx za uwage pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpl Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 bije sie w piersi:(((((((( bardzo zla odpowiedz mialo byc : NIE moga musza oba urzadzonka na half jechac P.S. szybciej pisze niz mysle :P thx za uwage pozdro no to dziękuje za odpowiedzi, trochę mnie to zbiło z tropu, ponieważ myślałem, że poprzez to że AP pracuje w full-duplex (a jak się okazało nie może tak pracować) wyskakują mi takie błędy: kernel: tx: DUP seq (5879) i kernel: tx: err 0x20 w syslogu i to non-stop lecą te błędy, aż log rośnie do wielkich rozmiarów. No ale jeżeli nie przez duplex to nie wiem przez co :( pingi chodzą dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...