Demonstenes Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Witam, a wiec za namowa forumowiczow zrezygnowalem z 754 na rzecz 939(i chwala wam za ta rade!!). Moj przyszly konfig wyglada nastepujaco: Procesor: Semptron 3000+ 939 Plyta: AsRock 939Dual-SATA2 Chlodzenie: AF64 PRO Dysk: Samsung SpinPoint 120 GB Zasilacz: Modecom MC-350ATX 2.0 Obudowa: Modecom Karma I teraz mam dylemat - nie wiem jakie ramy i jaka grafe. Poki co mam na oku Galaxy GE albo Gigabyte SilentPipe i nie wiem na co zdecydowac. Czy roznica w wydajnosci jest warta doplacania ? Zamiast tego wzialbym nagrywarke dvd od razu/wiekszy dysk.... Od razu zaznacze, ze 450 to max jaki moge wydac na grafe. I pozostaja ramy - na razie myslalem o tych Patriotach, ale nie wiem jak one beda wspolgrac z mobo. Co Forumowicze poradza ? PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zestaw dobry. Dysk weś 160GB, różnica w cenie ok. 30 zł, a zawsze te 40GB przyda się. Kartę graficzną bierz Galaxy 6600GE. Karta ma duży potencjał do kręcenia. Jeśli to są Patrioty KH (według zdjęć to są) to bierz. Bardzo bobre pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Roznica w dysku 21zl, wiec faktycznie chyab doloze. A co z grafa ? Bedzie duza roznica jak wybiore Gigabyte'a ? Zacheca mnie glownie, to, ze bedzie badzo cicha.... PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Jedynem atutem Gigabyte w porównaniu w Galaxy GE jest pasywne chłodzenie. Bierz Galaxy GE, ponieważ te karty mają memki DDR3 1.6ns, powinny dać się spokojnie podkęcić do 1200. Standardowe chłodzenie jest w miarę ciche i wydajne. (mówię, bo sam miałem) Poza tym ta karta ma duży potencjał overclokeski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 http://allegro.pl/show_item.php?item=80114217 a to jest dobre ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...