irnlng Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 nie mam gdzie spytac, a wlasnie padl mi laser w wiezy. czyszczenie nic nie daje. sprzet sony. mini wieza jakas cos z 881 na koncu model. moze ktos wie, ile wymiana tego cuda kosztuje? sam pewnie nie dam rady? fajny qwa prezent na gwiazdke.... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 mi sie zjebal laser od philipsa i nofy kosztuje 200 zl a robocizna 100, ale mozna to zrobic sameu trzeba tylko sie na tym znac, bo dla nie kotrych problemem jest otwarcie wiezy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 mi sie zjebal laser od philipsa i nofy kosztuje 200 zl a robocizna 100, ale mozna to zrobic sameu trzeba tylko sie na tym znac, bo dla nie kotrych problemem jest otwarcie wiezy :)bez przesady, z tym sobie radze... martwi mnie tylko kalibracja... za duzo nerwowo jak dla mnie. 300? duzo... a w ogole, to nie czyta tylko plyt nagranych ostatnio, stare luz. dziwna sprawa, poczekam i zobacze, co sie wykluje z tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 mi sie zjebal laser od philipsa i nofy kosztuje 200 zl a robocizna 100, ale mozna to zrobic sameu trzeba tylko sie na tym znac, bo dla nie kotrych problemem jest otwarcie wiezy :)bez przesady, z tym sobie radze... martwi mnie tylko kalibracja... za duzo nerwowo jak dla mnie. 300? duzo... a w ogole, to nie czyta tylko plyt nagranych ostatnio, stare luz. dziwna sprawa, poczekam i zobacze, co sie wykluje z tego. duzo dlatego ja zrezygnowalem z takiego rozwiazania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 jak mi laser padl odstawialem sprzet na miesiac i po miechu znow dzialal - nie wiem czy kurz mu dobrze zrobil czy co.... ale pol roku pozniej zje.... sie na dobre i nie mam juz mini towera cedecznego-radiowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 mialem ten sam problem.... wierza mi przestala odczytywac plytki..... wymiana lasera kosztowala mnie 250 zl po znajomosci... normalnie chcieli 300 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 ten sam problem - padal laser wyczyscili mi go w serwisie (pochodzil po roku i padl - tak mi zreszta powiedzieli ze an razie pochodzi ale szybko padnie) jedyny plus tego to to ze mi moga go wymienic za 150zl (za wzgledu nato ze mi go wczesniej czyscili :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Poszukaj uzywanego - kumpel (fakt, ze elektronik) wymienil sobie w cedeku wlasnie na uzywany, kupiony za 5zl na elektronicznym szrocie. I dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...