andrzej_men Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Witam, mam mały dylemat, jak juz w tytule napisałem: 2x P3 850mhz, MSI 694D Pro, 2x512mb sdram Ecc 133mhz Kingston Cl3 [VS] CelekD 2,26 mhz, AsRock P4I48, 2x256mb Ddram 400 mhz Kingston cl3. Co będzie lepszym wyborem? Dodam ze mam karte Gf2 200mx 32mb i to tak czy siak narazie sie nie zmieni. Chcialbym na kompie sobie troszke pomontować video w ediusie a na celkinie tej co u góry to troszke cienko idzie. Z gory dzięki za rady. Pozdrawiam Edytowane 10 Stycznia 2006 przez andrzej_men Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Jest osoba która zdoła mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Moim zdaniem Celek, ale pomyśl nad sempronem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Ma ktoś jeszcze jakieś rady? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Do czego ma być ten komp i na jakim systemie mają działać :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Montaz wideo (w małym stopniu), głownie do netu (udastepnianie w sieci), ogladanie filmow, mp3, ma chodzić pod xp pro sp2.dodam ze obydwa zestawienia mam na chacie z tym ze 1 bede musial opchnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 To bierz tego celka. Nie ma sensu jak by to było coś na linuxie jaki serwer no to wtedy te 2 p3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 no nie byłbym taki pewny tego celka bo w super pi to on naprwadę pokazuje pazurki takie czasy wyczynia że tragedia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojok Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Montaz wideo (w małym stopniu), głownie do netu (udastepnianie w sieci), ogladanie filmow, mp3, ma chodzić pod xp pro sp2.dodam ze obydwa zestawienia mam na chacie z tym ze 1 bede musial opchnąć. Skoro masz oba w domu, to może po prostu je potestuj? Pobaw się na obu montażem, kompresją i robieniem kilku rzeczy na raz na kompie i zobaczysz który lepiej chodzi. Ale moim zdaniem nie wykorzystasz pod windą 2 procków w codziennej pracy... Choć może się mylę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...