Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

siemanko nazbierałem 400 kilka złotych na święta i chce sobie zmienić karte graficzną na jakąs fajną co wybrać prosze o sugestie tak do 500 stów dociągne te moje oszczeędności  :twisted:

r9000pro, r8500Le albo gf3 ti 200 (kolejnosc przypadkowa :) )

BTW ktos chyba zaraz zablokuje topic :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siemanko nazbierałem 400 kilka złotych na święta i chce sobie zmienić karte graficzną na jakąs fajną co wybrać prosze o sugestie tak do 500 stów dociągne te moje oszczeędności  :twisted:

zobacz na storny z testami sprzetu zobacz co jest wydajne dobrze sie kreci czy co tam jeszcze cie interesuje jesli chodzi o kryteria wyboru - nie bede ci pisal SZUKAJ - bo i tak tego nie zrobisz - takich tematow jest 1000500100900!!!!!!!!!!

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=203598#203598

prosze poczytajcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm moze GF 3Ti200 ale 128MB DDR by Gainward :)

siet zapomnialem linka troszke wiecej wyszło :(

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5011

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie. ja bym radził G3 ti 200 128DDR. Firmę wybierz sam, ale do 500zł to raczej Gainwarda nie kupisz. Radze to co ja w podpisie: G3ti200 128DDR Palit Daytona. Powinno 500zł starczyc... Kręci się ładnie. To co niżej na stałe, a poszło jkeszcze więcej (ale szkoda tak grzac karte). Moją radę znasz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez radeon jest lepszy od GF3 co wy gadacie ??

Radeon jest lepszy ale niekiedy te 128MB sie moze przydac n.p przy DOOM 3 i nowszych grach :) nie zawsze chipset sie liczy :)

ale jak znajdzie Radka 8500 z 128MB i będzie miał kaske no to będzie ql :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...