Hubert Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Tak sobie mysle,ze moze bysmy zrobili zrzutke na serwer. Tzn chodzi mi o to,ze te wszystkie pliki, obrazki, screenshoty mozna byloby wrzucic na jeden serwer- niezawodny, szybki no i platny :( Bo tak to wszystko rozrzucac po tych cholernych WP, Interiach, Onetach... Co wy na to ja proponuje: HOME.pl Mam tam e-maila, jest niezawodny,szybki itp.itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 HOME.pl jest super(mam tam maila) ale drogi, ja natomiast polecam www.konta.pl bardzo szybki i stosunkowo tani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 no ja tez mam na home.pl - najlepsze w polsce - mozna by zrobic taka akcje!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 No cos na ten przyklad z Konta.pl: http://www.konta.pl/index.php?show=pro Na przyklad jakby sie zlozylo 50 osob to byloby tylko po 6 zl! i jest od razu 150 mb. kto by sie na to pisal?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ja mam serw wirtualny na sisco, a bede mial na home.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 eeeee tam.... myslicie ze bede placil za korzystanie z forum?? czy za to ze chce pokazac jakies foto ?? :) bo mi sie wydaje ze nie :) wole chyba wsadzic na jakis wolniejszy ale darmowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 całkowicie popieram Neo_x jest masa dobrych i darmowych serwerów a po co ci 150 mb na jednym koncie ?? zakładasz se 3 po 50 i jush masz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 ja mam u siebie tyle miejsca ile dysku i nie musze placic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 ja mam u siebie tyle miejsca ile dysku i nie musze placic ;] a na jakim laczu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...