Shadow51 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Jaki polecacie sklep internetowy, gdzie mozna bezproblemowo, bez nerwow i nie za drogo kupic sprzet? Co myslicie o Arche.pl lub Apollo.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Polecam: www.x-kom.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 www.imperium.net.pl www.gral.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 www.esc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 proline- lamy pracują ale tanio.... jak sie wie co chce sie kupić i maja to w cenniku to warto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) proline- lamy pracują ale tanio.... jak sie wie co chce sie kupić i maja to w cenniku to warto... True, true. Z serwisem tez wiekszych problemow nie ma, tylko trzeba miec gadane :rolleyes: . Polece tez ckznak.pl, taniej niz w komputroniku a obsluga potrafi doradzic, z serwisem nie mialem stycznosci. Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Soldier666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Apollo.pl dla mnie tylko ten sklep spelnia postawione wyzej warunki . Swietna obsluga , swietny serwis , konkurencyjne ceny i dodatkowo mozna sie targowac jak cos jest gdzies taniej (oczywiscie mowie tutaj o pozostalych sklepach a nie np allegro :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 apollo - swietne ceny ? buhehehe za kabel zasilajacy skasowali mnie na 30zl :/ 1klik.pl lub skapiec.pl i szukaj sklepow :D w proline.pl maja dobre ceny tylko trzeba wiedziec co sie chce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btn Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ktoś wcześniej podał proline więc dorzucę tylko agito.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) apollo - swietne ceny ? buhehehe za kabel zasilajacy skasowali mnie na 30zl :/ 1klik.pl lub skapiec.pl i szukaj sklepow :D w proline.pl maja dobre ceny tylko trzeba wiedziec co sie chce ;) lol , po takie rzeczy jak kabel to ja sie udaje do pierwszego lepszego sklepu na miescie a nie przez neta kupuje . Poza tym nie Oni Ciebie skasowali tylko ty im zaplaciles . Akurat trzeba byc geniuszem , zeby dac 30zl za kabel zasilajacy :lol: A co do proline to owszem dobre ceny , ale kontaktu z serwisem to chyba nie miales co ? :huh: Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 apollo - swietne ceny ? buhehehe za kabel zasilajacy skasowali mnie na 30zl :/ Nie zapominaj o kosztach przesyłki :) U siebie w hurtowni komputerowej kupiłem 2 kabelki za 12zł. Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus85 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Osobiście polecam http://kupujemy.pl/ http://skapiec.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 komputronik jest dobra obsługa ale ceny to zależy czego :) różnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...