Gość Blanka Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Nie znalazłam w tutejszym spisie gier DX-Ball'a - gry, która świetnie relaksuje :) Żadnego strzelania do ludzi i zwierzat, żadnych potworków i kosmitków, po prostu odbijanie piłeczek. Natrafiłam na nia kilka lat temu, a teraz sa nowsze wersje. Polecam. (jeśli jednak jestem gapa, przeoczyłam bo macie ta gre, to prosze o przeniesienie tego posta w stosowne miejsce). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 no to poszukaj Jardinains! google powinno pomoc - 50 plansz jest dostepnych legalnie za darmo najlepszy klon odbijania pileczki od klocuszkow jaki widzialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blanka Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 no to poszukaj Jardinains! google powinno pomoc - 50 plansz jest dostepnych legalnie za darmo najlepszy klon odbijania pileczki od klocuszkow jaki widzialem :) Senkju, poszukam :) brzmi troche z francuska, mam nadzieje, ze nie ma żadnego gadania w tle?... :-P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 A to ci dopiero lepiej gebelsów słuchać na samą myśl że miałbym sie uczyc jezyka niemieckiego chce mi sie żygac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 zadnego zabijania ludzi i zwierząt ? nawet potworów nie ma ? eee... lipa, co to za relaks ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blanka Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) A to ci dopiero lepiej gebelsów słuchać na samą myśl że miałbym sie uczyc jezyka niemieckiego chce mi sie rzygac. Ja tez nie przepadałam za niemieckim, ale gdy pomieszkałam troche w Niemczech i sie osłuchałam , to zupełnie inaczej to zabrzmiało :) zadnego zabijania ludzi i zwierząt ? nawet potworów nie ma ? eee... lipa, co to za relaks To rozrywka dla SamychDobrych ludzi B) Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Blanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...