wilczek Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Kiedyś mówiłeś że napis (tweak.pl) na tym obrazku jest zrobiony pod photoshopem (jakas czcionka) czy mógłbyś zrobic obrazek gdzie były by literki takiej samej wielkości koloru i czcionki jak te z napisu ale w formie takiego szablonu (do wycinania dowolnego tekstu) coś w stylu A a B b C c D d ... był bym bardzo wdzieczny za cos takiego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Czcionka Hemihead 426 bodajrze jesli dobrze widze - powinna byc na digicie jest freeware wiec mozesz z nia robic co chcesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Czcionka Hemihead 426 bodajrze jesli dobrze widze - powinna byc na digicie jest freeware wiec mozesz z nia robic co chcesz Dobra pamiec Mozna zassac tutaj : http://eksten.net/webgraphix/fonts/h/hemih.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 oki czcionke jush mam ale kolejne pytanie, jak zrobic taka jasna odwódke i niebieskie tło ?? w jakim programie bylo to robione ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 oki czcionke jush mam ale kolejne pytanie, jak zrobic taka jasna odwódke i niebieskie tło ?? w jakim programie bylo to robione ?? Oj wilczek wilczek ;). Photoshop 6.0 pewnie. wejdz na strone Photoshop.pl potem do działu Actions i Tekst effects. Tam masz dużo fajnych efektów i chyba jest nawet taki jak tu zastosowal Lisek. A jak nie ma to wpisz w google Photoshop Actions od groma ci tego znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Lisek twierdzi ze Photoshopa uzywac nie umie wiec byl to Paint Shop Pro (ochyda ;P) Nie polecam kopiowania tego samego dokladnie efektu bo Cie znajdziemy, dopadniemy, oskarzymy i zatrudnimy dobrego prawnika ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 oki czcionke jush mam ale kolejne pytanie, jak zrobic taka jasna odwódke i niebieskie tło ?? w jakim programie bylo to robione ?? Oj wilczek wilczek ;). Photoshop 6.0 pewnie. wejdz na strone Photoshop.pl potem do działu Actions i Tekst effects. Tam masz dużo fajnych efektów i chyba jest nawet taki jak tu zastosowal Lisek. A jak nie ma to wpisz w google Photoshop Actions od groma ci tego znajdzie. sorki ale mam photoshopa 6 czy beda mi dzialaly efekty pod 5 i 5,5 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 oki czcionke jush mam ale kolejne pytanie, jak zrobic taka jasna odwódke i niebieskie tło ?? w jakim programie bylo to robione ?? Oj wilczek wilczek ;). Photoshop 6.0 pewnie. wejdz na strone Photoshop.pl potem do działu Actions i Tekst effects. Tam masz dużo fajnych efektów i chyba jest nawet taki jak tu zastosowal Lisek. A jak nie ma to wpisz w google Photoshop Actions od groma ci tego znajdzie. sorki ale mam photoshopa 6 czy beda mi dzialaly efekty pod 5 i 5,5 ?? Z tego co słyszałem to powinny, i raczej są kompatybilne z nowymi wersjami Photoshopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Lisek twierdzi ze Photoshopa uzywac nie umie wiec byl to Paint Shop Pro (ochyda ;P) Nie polecam kopiowania tego samego dokladnie efektu bo Cie znajdziemy, dopadniemy, oskarzymy i zatrudnimy dobrego prawnika ;P Buhahaha ale LOL :lol: . Ale żeby taki efekt zrobic w photoshopie nie trzeba dlugo kombinowac :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 sorrki ze sie podpinam ale po co nowy topic ;-) znalazlem blad na stronie tweak.pl wyslalem w tej sprawie juz 2 mejle i nic. tweak.pl/artykuly/recenzje/overclocking PIII Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...