leonberger Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Witam, jestem psem rasy Leonberger i chciałbym znać opinię forumowiczów o mojej stronie. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) To chyba powinno być tu :idea: http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=38 Edytowane 11 Stycznia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonberger Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 To chyba powinno być tu :idea: http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=38 ooops, zgadza sie, rzepraszam ale jeszcze gubię sie w tym labiryncie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Przeniesiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Całkiem, całkiem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 % za link - patrz regulamin fipa Ochooo zaczyna sie... :lol: Co do stronki, prosta, czytelna, ok. Pieski jeszcze fajniejsze. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ochooo zaczyna sie... :lol:very funny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Witam, jestem psemto psy moofia? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Gorzej, zaczynają na forach siedzieć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...