janekdz Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Witam Wydawalo mi sie, że taka konfiguracja powinna chodzić, ale zaniepokoil mnie news na Tweak.pl -> http://www.tweak.pl/wpis_2869.php <- Mam płyte Asrock K7VT4A PRO, ktora posiada wlasnie SB VIA 8237 i chcialbym sobie kupic dysk SATA II Samsung HD080HJ Czy mogą być problemy z podłączeniem takiego dysku? Ktos probowal podobnej konfiguracji? Z gory dzieki za odpowiedz(i) Pozdrawiam Janek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 ja tak mam i działa....na początek troche poczytaj o Sata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekdz Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 ja tak mam i działa....na początek troche poczytaj o Sata No tak, ale Ty masz też taka plyte jak ja? W podpisie masz konfiguracje oparta o inny sprzet? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Wkladasz zworke w dysk ktora z sata2 zrobi ci sata1 i nie ma problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...