YuNiOr Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Mam pewien problem i jestem ciekawe czy to jest za stara Plyta glowna czy zle ustawienia w BIOSIE. Mialem Geforce 4 MX 440 with AGP8X 64MB.A plyte mam pod AGP4X.A teraz zakupilem Radeona 9550 (a system pdobno wykrywa jako 9600)pod wejscie AGP 4/8X a jednak plyta go nie wykrywa.I nie wiem wczym problem czy poprostu zastara plyta czy zle ustawienia Biosu Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 a nie sadzisz, ze wypadaloby napisac jaka to plyta?? czy ktos ma to wyskanowac z Twojego mozgu?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNiOr Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Oczywiscie MainBoard P6VXA :) :) Prosze bardzo :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 a jaki masz zasilacz - moze on nie wyrabia? ten radeon bierze nieco wiecej pradu od gf4mx do biosu mozesz wejsc po zmianie karty, czy wogole nic nie startuje? teoretycznie karta powinna chodzic na tej plycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNiOr Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Nie moge wejsc do Biosu nic sie nie wyswietla przy wlaczeniu kompa znowa karta jest teki dzwiek przez 1 sec i pozniej pracuje ale nic sie niewyswietla.A zasilacz mam Model ATX-200 .ale gdzies 300 / 350 bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 ups.. atx200 - o ile sie nie myle, to on moze miec cale 200W!!! :blink: sprawdz dokladnie na naklejce bo jezeli on ma 200W, to tu chyba jest pies pogrzebany - pozycz od kogos mocniejszy zasilacz i zobacz czy ruszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNiOr Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ta dokladnie 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ta dokladnie 200Sprawdź na inne zasiłce tak jak kolega wyżej radzi, 200W to 'ciut' za mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNiOr Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 1Ale jeszcze jedno zebym mial skad lepsza zasilke zalatwic :P.Kasy na zasilacz nie mam a wiekszosc sie boi porzyczyc.Bo nie zlozal albo cos 2.Karta jest pod DDR a plyte mam pod SDR Ale sprobuje zasilke zalatiw :) i dam odzew :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 2.Karta jest pod DDR a plyte mam pod SDRKarta MA DDR, ale to nie ma znaczenia, ważne że jest agp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...