.::SCR::. Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Witam! Z racji, iż przesiadka na s.939 spełzła na niczym zostałem zmuszony do modernizacji swojego kompa. Procek C1,2@ za niedługo będzie, Abit BX-133Raid z AGPx2. Jaką karte z VIVO do niego wybrać, ponieważ wiem że ograniczeniem będzie procek i AGP. Opłaca sie kupować R9700 z VIVO za 350zł czy lepiej jakiegoś Ti4200 za ok.200zł czy Ti450/500 czy może R9000@ (jeszcze nie wiem czy jest tam VIVO) za ok. 70-100zł Chodzi mi oto czy będzie różnica w wydajności jest warta tej różnicy? Komp ma radzic sobie z z grafiką 2D/3D. obróbka filmów (po to VIVO) i żeby dało się pograć też w jakieś gry np. NFS-MW. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Fajnie jetsem a mozę raczej byłem posiadaczem podobnej konfiguracji a więc miałem podobny zamiar modernizacji tego sprzętu ale nie udało się i wymieniłem na s939 ale co do twego pytania to ja stawiam na geforce 4Ti wydaje mi się że różnica wydajności w tym sprzęcie między geforcem a radkiem 9700 nie będzie sięgać dużej różnicy. A do grania w nowe gry w konfortowych warunka będz nawet mało 9700 na c1,2 :mur: nic nie da a więc chyba wystarczy geforce. Edytowane 12 Stycznia 2006 przez Ur6aN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ten Celek 1200mhz bylby waskm gardlem dla Radeona 9700!! Wiec Gf 4 Ti bedzie dobrym wyborem.Po co brac karte ktora nierozwinie swoich skrzydel(szkoda na to kasy). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Fajnie jetsem a mozę raczej byłem posiadaczem podobnej konfiguracji a więc miałem podobny zamiar modernizacji tego sprzętu ale nie udało się i wymieniłem na s939 ale co do twego pytania to ja stawiam na geforce 4Ti wydaje mi się że różnica wydajności w tym sprzęcie między geforcem a radkiem 9700 nie będzie sięgać dużej różnicy. A do grania w nowe gry w konfortowych warunka będz nawet mało 9700 na c1,2 :mur: nic nie da a więc chyba wystarczy geforce.Pisz standardową czcionką, a do tematu bierz ti4200-4800, zależy od kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...