bomb01 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) witam mam pytanie odnośnie drukarki...otóż moja dziewczyna ma drukarke canon IP2000-podczas druku w kolorze ma przerywany biały pas po środku szerokosc ok 3mm(np litera w czcionce 30 jest góra litery srodka nie ma i jest dół) tak jakby kolor nie łapał na danej szerokośći .ja mam Ip1500 wiec aby sprawdzic czy czasem nie jest uwalona głowica załozyłem jej głowice do mojej drukarki a moją do jej drukarki -u niej to samo-ta sama przerwa natomiast jej glowica na mojej drukarce chodzi dobrze u mnie....podczas druku testu dysz widze ze linie poziome z wydrukowanej kratki (czarnego koloru) schodzą w dół dokładnie o tą szerokość na jakim kolor nie działa ...jesli zainteresuje sie pan sprawą pośle na majla scan wydruku.co to moze być?..HELP gg:2878782 dodaje scrreny Edytowane 12 Stycznia 2006 przez bomb01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...